Prins on numara düşünmene bile gerek yok.,,
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Prins yeni beyin çıkardı. Eski beyinlerini bilmiyorum tabi ama şu an technomaxta kullandıkları beyni silverlineda da kullanıyorlar. Bi daha lamba yakarsa arabam kiti de söktürüyorum. Sağlıcakla kalın. Takacağınız kit de hayırlı olsun iyi araştırın acele etmeyin.Bu yazışmalardan prins tekno max takılmaması gerektiğini anladım. Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Umarım arızalar giderilir ve araçtan soğumazsınız.
Prins on numara düşünmene bile gerek yok.,,
Teknomax falan siradan bir kit. Prins i prins yapan hizli enjetorleri ve bosch beynidir. Silverline ve vsi2 disi daki kitlerinde hizli.enjektorler yok cok siradan ust devirde performans kaybi olur.cok yakar. Enjektorleri karsilastirmaniz yeterli . En az silverline takilmalidir. Yazik prins bu ucuz kitlerle adini batiracak. Enjektorleri cok siradan.
Enjektörleri omvl superlight. Aslında sessiz ve sorunsuz enjektörleri. Regülatörü de iyi. Ama afc compact pro 4d diye bi ecu kullanıyolar o ecu yapılan ayarı bozuyo aracımda ve ayar yapılırken 3 parametre var prinste. Diğer aeb yazılım kullanan italyan kitler gibi değil. Geri kalan her şeyi otomatik yapıyor ve müdahale edemiyorsunuz. E ecu yapamayınca da sorunu da çözemiyorsunuz kendiniz. Hollandadaki mühendisi de dahil Silverlineda regülatör ve enjektörler farklı technomaxtan sadece.
Silverline da bosch ecu var. Regulatoru de oldukca buyuktur cok daha yuksek bgli araclari besleyebilir. Sizi bayiler kandirmasin silverline ile ayni falan diyene ozaman ayni fiyata silverline tak deyin.
Silverline da bosch ecu var. Regulatoru de oldukca buyuktur cok daha yuksek bgli araclari besleyebilir. Sizi bayiler kandirmasin silverline ile ayni falan diyene ozaman ayni fiyata silverline tak deyin.
Eğer prinsin sitesine girip de kitlerin parçalarının resmine bakıyorsanız ordaki ecular değişti. İkisi de yeni afc compact pro 4d kullanıyor. Sitelerindekileri güncellememişler hatta. Bayi beni kandıramaz. Ki olayım bayiyi aştı zaten. Silverline ecusu bu https://www.otogazmarket.com/urun/prins-silverline-ecu_3976.aspx technomax ile aynı birebir. Yeni bir ecu kullanıyolar artık kitlerinde. Arayıp sorabilirsiniz tabi