bir ton para verilen bu araçta böylesi kronik bir problem bence ayıplı mala girer. orada öyle bir göçük olması çokda önemli değil. fakat ayıplı maldan dolayı ücret indirimi talep edilebilir. Sonuçta ayıplı mal.
Durum aslında çok vahim. Bir kaç kişi bu paraya çok iyi demiş ancak kesinlikle katılmıyorum. Sonuçta 0 bir araç. Ayrıca koskoca fabrika. Merdiven altı üretilmiyor bu araç. Öncelikle Noterden üzerinden ihtar çekilmeli. Toplu halde tespit davası açılıp sonra da Tüketici mahkemesine verilmeli. Dava da olumlu çıkacaktır. Kullanıcı hatası diyerek zaten ne koparırsak kar mantığına geçmişler. Kimse uğraşmaz uğraşanlarıda hallederiz görüşündeler. Her bir gelişme de Medya da kullanılmalı bu süreç HONDA TÜRKİYE büyük bir darbe vurur zaten. Anlaşma yolu arayacaklardır.
Arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam ulusal bir kanalla görüşüp bunu haber yapmaları için elimden geleni yapardım.Ama tabi ilk başta hondaya yazı yazıp resmi olarak cevabı geldikten sonra.Bu tarz şeyler ilgi ceker,0 araclar boyalı çıkıp haber yapılan bir sürü marka var.Hem bu olay ufak bir olayda değil kesin haber yapılır bence.Pesini bırakmayın arkadaşlar!!!
HUAWEI VNS-L31 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam ulusal bir kanalla görüşüp bunu haber yapmaları için elimden geleni yapardım.Ama tabi ilk başta hondaya yazı yazıp resmi olarak cevabı geldikten sonra.Bu tarz şeyler ilgi ceker,0 araclar boyalı çıkıp haber yapılan bir sürü marka var.Hem bu olay ufak bir olayda değil kesin haber yapılır bence.Pesini bırakmayın arkadaşlar!!!
HUAWEI VNS-L31 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.