36 litre almış onunda etkısi vardır gecen mesela benım 31 litrede atmıştı fullerken bu LPG bitti die ses gelince bıraz öyle kullanıp bıtırmek gerekıo sanırım hemen ses geldiğinde benzıne gectım 31 litre aldı .
bidahakınde fullememde sesli bır sekılde gıttım bıraz sonra fulledıgımde 33 aldı .
36/363 aracınız 9.9 litre LPG yakmış normal bence
benim aracta 31/392 7.9 LPG yakmıs ama bnm arac manuel onun etkısı vardır tabıkı
bu araclarda uzun yolda ortalama 6.5. 7 7.5 litre LPG tüketimi uygun kullanımda yakalanabilir hondalar bence az yakıyor
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Son 7-8 depom 34-36 lt civarı alıyor dikkat ederseniz ki S modu ve F-1 le oynamalarıma rağmen bu veri çıkıyor ayrıca ilk civic ecom değil bu 2018 kasım ayında da sıfır olarak almıştım bu da Mart ayı çıkışlı hocam ben de 30-32 lt oldu fakat belirttiğim gibi son 7-8 depodur böyle gaz alıyor anlam veremedim fakat bugün LPG bitince İKİTELLİ -KARTAL-Ümraniye arası benzinle gittim 67 km yol oldu benzin olarak 7.3 lt yazıyordu ki Buda iyi bir değer benZinli araçta hanımda 1.2 micra var CVT oda 7.5-7,8 arası gidip geliyor yakıt olarak birde iş yerimde 1.5 clio sporttoruer var o araç İstanbul içi 5.5-5.8 dizel yakıt tüketimi Buda yakıt olarak bu konfordaki bir araç için iyi olarak görünüyor
Hürmetler