Sıfır FC5 Alan Arkadaşlar !

[MENTION=14516]Tolgadmrayak[/MENTION] ben arabama her zaman bakarim diyorsan kesinlikle fume ama bakamam dersen gri tercih edilebilir.

SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bakmada sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tek sıkıntı güneş altında ısınmanın çok olacağı. Ayriyetten giri ve beyaz çok fazla var alan insanların vardır bir bildiği diye düşünüyorum. Ama içimden geçen kesinlikle fume.

HUAWEI VNS-L31 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
3 arabam oldu ucu de beyaz seviyorum bu rengi beyaz olmasaydi mavi alirdim. Size tavsiyem alir almaz kapi esik plastiklerini ve kapi ic (hoparlor olan kisim) plastiklerini seffaf folyo ile kaplatin. Ayak degen yerlerden bi zaman sonra lekeler cikmiyor surekli leke kaliyor. [MENTION=14516]Tolgadmrayak[/MENTION]

Umarım umduğunu bulurum arabadan çok araştırdım handa Fc5 fiyat performans olarak son kararım oldu ama renk konusunda bu kadar kafamı yoracagim aklıma gelmezdi.

HUAWEI VNS-L31 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=14516]Tolgadmrayak[/MENTION] hic kafani yorma hangisi hosuna gidiyorsa onu al am dedigim gibi fume ve gri diyorsan kesinlikle fume tercihim olur.

Aracınız
Gri de iç döşeme siyah, füme de bej geliyor sanırım.

İç döşemeyi canlı görüp öyle kara verin derim, sonuçta zamanınızın büyük kısmı aracın içinde geçecek.

Misal biz galeriye direkt füme diye gitmiştik ancak iç döşemeyi görünce eşimin de benim de fikrimiz 30 sn'de değişti, siyah iç döşeme için beyaz renk araç aldık.

Aracınız
Bence paran varsa al rs a kurtul içi deri hemde siyah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alibey

0
Aracınız
Civic FC5 2018
Gri de iç döşeme siyah, füme de bej geliyor sanırım.

İç döşemeyi canlı görüp öyle kara verin derim, sonuçta zamanınızın büyük kısmı aracın içinde geçecek.

Misal biz galeriye direkt füme diye gitmiştik ancak iç döşemeyi görünce eşimin de benim de fikrimiz 30 sn'de değişti, siyah iç döşeme için beyaz renk araç aldık.

Biz beğendiğimiz için füme içi beyaz döşemeyle aldık. Füme içi siyah olarak da alınabiliyordu diye hatırlıyorum.

Aracınız
Biz beğendiğimiz için füme içi beyaz döşemeyle aldık. Füme içi siyah olarak da alınabiliyordu diye hatırlıyorum.

Katalogda füme içi siyah opsiyonu görünüyor ancak biz sorduğumuzda satış danışmanı Türkiye modellerinde dışı füme içi siyah gelmiyor, füme de iç döşeme sadece bej geliyor demişti.
Tabi bunlara güven olmaz, elinde olanı satmak için böyle demiş de olabilir

Geri