Sıfır FC5 Alan Arkadaşlar !

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Sanırım bu alınan bayinin satış rakamları ile alakalı. Kotalarının üzerinde satış yapan bayiler fabrikadan daha çok kar payı alıyorlar ve bunu da araçtan aldıkları kar payından indirim yaparak tüketiciye yansıtıyorlar.

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
Abi Bora'dan aldim. Ayni bayi bana indirim yapmazken baska aliciya 6 7 bin indirim yapmasi normal degil bu benim gorusum. [MENTION=964]maksu[/MENTION]

SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Kayahan kardes bu baslikta daha once de konustuk bunu, ticarette gayet normaldir ,bir malin fiyati sabit degildir gunun kosullarina gore onlarca parametre var fiyati etkileyen,
Soyledigin gayet te normal bir durum, bence yanlis dusunuyorsun.
Arabani almissin, gule gule sur, o benden 3 5 asagi yukari aldi demenin can sıkmaktan baska faydasi

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=12277]Fezalii[/MENTION] o parametrelerden birisi doviz kuru degilmidir ? Ben aldigimda doviz fiyatlariyla su anda ki fiyatlar ortada. Herkes hayrini gorsun kimsenin aldigi fiyata lafimiz yok benim sikintim daha onceden de indirim yapmayan bir markanin su anda neden catir catir indirim yaptigi yoksa banane kim kaca aliyorsa alsin. Sen mevzuyu yanlis anlamissin.

Aracınız
[MENTION=12277]Fezalii[/MENTION] o parametrelerden birisi doviz kuru degilmidir ? Ben aldigimda doviz fiyatlariyla su anda ki fiyatlar ortada. Herkes hayrini gorsun kimsenin aldigi fiyata lafimiz yok benim sikintim daha onceden de indirim yapmayan bir markanin su anda neden catir catir indirim yaptigi yoksa banane kim kaca aliyorsa alsin. Sen mevzuyu yanlis anlamissin.

Daha once de soyledim, yine soyluyorum, ben konuyu gayet dogru anladim, size de sevebini aciklamaya calisiyorum ancak gordugum kadari ile baska noktalardan bakiyoruz konuya.
Siz dun firma indirim yapmiyordu, bugun indirim yapiyor ise kesin bir dumen ceviriyor, bir hile yapiyor diyorsunuz, ben de oyle olmak zorunda degil, dun piyasa sartlari farkliydi bugun farkli, boyle olmasi gayet dogal diyorum, bu kadar basit.

[MENTION=12132]EveryThingLie[/MENTION] Eco zaten lpg li versiyon demek, eco lpgsiz nasil oluyor acaba ?
Bu arada araci yeni mi aldiniz? Aylar once efe de 2017 model araclar bitmisti,
Fiyatin da asiri uygun oldugunu belirteyim

Hocam aracım lpgsiz econ tuşu var. Onu kasdettim. Yani tasarruflu mod için düğmesi var. Belki ben yanlış biliyor olabilirim Tüm araçlarda o özellik mevcut olabilir.
Aracı 10 ocak 2018 de teslim aldım. Aralık 2017 üretimi.Hatta ben fiyatı 93000(LPGsiz) e kadar düşürmüştüm ama siyah ve bordo renklerde o fiyata düşürebildim.O yüzden 94500 e beyaz elegance aldım.Birde exe paket için yine yanlış hatırlamıyorsam siyah veya bordoiçin 100bin TL ye kadar düşürmüştüm(lpgsiz) ama param yetişmediği için alamadım. Hediye ettikleri ürünlerden ötürü(cam filmi ve kaput filminden dolayı) faturayı 94500 gösteremediklerini söylediler. ) O yüzden faturada fiyat 94066 TL gözüküyor.

Bu da aracı teslim aldığımdaki ilk çektiğim resim.
Hediyelerde yanlışlık yok. Kaput Filmi , cam filmi , difüzor , anten , paspas , bagaj havuzu.

kayhanbozkus

0
Yönetici
Aldiginiz arac zaten aralik ayinin fiyatlandirilmasi uzerinden satilmis ve 2 bin tl civari bi indirim yapilmis. Sizin icin en buyuk kâr hediyeler olmus [MENTION=12132]EveryThingLie[/MENTION] [MENTION=12277]Fezalii[/MENTION] bu indirim ne ki 7 8 bin tl indirimden bahsedenler var :)

Aracınız
Hocam aracım lpgsiz econ tuşu var. Onu kasdettim. Yani tasarruflu mod için düğmesi var. Belki ben yanlış biliyor olabilirim Tüm araçlarda o özellik mevcut olabilir.
Aracı 10 ocak 2018 de teslim aldım. Aralık 2017 üretimi.Hatta ben fiyatı 93000(LPGsiz) e kadar düşürmüştüm ama siyah ve bordo renklerde o fiyata düşürebildim.O yüzden 94500 e beyaz elegance aldım.Birde exe paket için yine yanlış hatırlamıyorsam siyah veya bordoiçin 100bin TL ye kadar düşürmüştüm(lpgsiz) ama param yetişmediği için alamadım. Hediye ettikleri ürünlerden ötürü(cam filmi ve kaput filminden dolayı) faturayı 94500 gösteremediklerini söylediler. ) O yüzden faturada fiyat 94066 TL gözüküyor.

Bu da aracı teslim aldığımdaki ilk çektiğim resim.
Hediyelerde yanlışlık yok. Kaput Filmi , cam filmi , difüzor , anten , paspas , bagaj havuzu.

Hayirli olsun,

Econ tusu ve eco farkli seyler, econ ekonomi modu tum araclarda var, eco ise lpg li versiyon demek.
Siz araci ocak ayinda almissiniz, bu durumda fiyat normal, tarih yazmadiginiz icin biz araci yeni aldiginizi dusunmustuk, o yuzden fiyat cok iyi dedim ;)

Geri