Sıfır fc5 elegance

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=15742]zgn[/MENTION] arkadas bisey sormus cevaplarmisin ? Fabrikasyon cikis lpgli aldiysaniz BRC marka olmasi lazim. Atiker ile cikan honda yok.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

kayhanbozkus

0
Yönetici
Ilk defa duyuyorum atiker taktirildigini. Aldiginiz donemde yani temmuz fiyati 120 bin haziran fiyati 116 bin olan bir araci bu kadar ekstrayla nasil 110a vermisler anlayamadim acikcasi. [MENTION=15742]zgn[/MENTION] sen bisey anladin mi Turgut Abi :) [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION]

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

byAkif

0
Aracınız
Ben sifir elegance led farli rs on tampon hareketli sinyaller balik sirti anten paspaslar bagaj havuzu cift egzos gorunumlu arka tampon tablet ve telefon tutacaklari otomatik kararan dikiz aynasi atiker gold lpgli sıfır elegance otomatik beyaz renk 110000 e aldim nasil sizce

Bana aldığınız araç 2. el gibi geldi hocam. Hiç bir Honda bayisi atiker takmaz. Adamların dünya çapında anlaşması brc ile. Hareketli sinyalde orjinal bir parça değil. Birde benim bildiğim hondada özel sipariş yok. Elegance olsun ama Led far olsun ne bilim rs tampon olsun falan filan. Biraz garip bir durum.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bana aldığınız araç 2. el gibi geldi hocam. Hiç bir Honda bayisi atiker takmaz. Adamların dünya çapında anlaşması brc ile. Hareketli sinyalde orjinal bir parça değil. Birde benim bildiğim hondada özel sipariş yok. Elegance olsun ama Led far olsun ne bilim rs tampon olsun falan filan. Biraz garip bir durum.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Izmir Honda Camkiran bu ozelliklerdeki araci arkadasin aldigi fiyata satiyor. Atiker marka LPG kitiyle.beraber.
Ben de ayni bayiden exe LPG li olarak 120 tl ye aldim. Hareketli led spoiler, Atiker LPG liti, arkada tablet tutucu, 3d paspas takimi ve bagaj havuzu, kopek balogi anyen, arka difüzör, kararan ic dikiz aynasi bu fiyata dahil.Kendileri bir kampanya yapmis olabilirler.

SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

zgn

0
Aracınız
Benim aldigim.aractan 3 kisi daha aldi ayni anda kampanya temmuzdaydi bitti bende honda camkiran izmirden aldim arac sifir arkadaslar

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Ilk defa duyuyorum atiker taktirildigini. Aldiginiz donemde yani temmuz fiyati 120 bin haziran fiyati 116 bin olan bir araci bu kadar ekstrayla nasil 110a vermisler anlayamadim acikcasi. @zgn sen bisey anladin mi Turgut Abi :) @NoFeaR

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Alınan araçlar eco değil servis sonradan takıyor garantisi benim diyor 3 yıl kendi garanti veriyor o kadar, resmi olarakta bu durum HondaTR yi bağlamıyor.
Çamkıran Çinden konteyner la aksesuar alıyor doğal olarak gayet ucuza getiriyor sonra bu aksesuarları araçlara uçuk rakamlara takıyor, sorduğunuz zaman araçta 3000 TL lik aksesuar var deniliyor ama gerçekte aksesuarlar 500-1000 TL gibi bir rakam :)

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Geri