KATILIYORUM! Arkadaşlar adminler yardımcı olsun bize lütfen. Sadece şu forumda kaç tane fc5 sahibi var? Kaçında şanzıman arızası çıkmış? Benim gördüğüm 2.Son zamanlarda enteresan konular açılıyor. FC kasa araçlarda kronik CVT sorunu varmış gibi lanse ediliyor.
Arkadaşımızın biri 2 yılda 90.000 km yapmış. 4 bakıma gitmemiş. Şanzımanda sorun çıkmış ve "inanamadım" tarzında bir paylaşım yapmış.
arkadaşın mantığına göre 10 bakıma da gitmese o şanzımanın bozulmaması gerekiyordu sanırım.
Bir diğer arkadaş CVT araca yazılım yaptırmış. Dip gaz uçup kaçmaya çalışmış. Arızalanınca Bu arabalar yaramaz tarzında paylaşımlarda bulunuyor.
2016 sonundan 2020 Kasım ayına kadar toplam yaklaşık 112.000 adet Civic FC kasa satıldı.
Şanzıman indiren maksimum araba sayısı 30-40 bile yoktur. Taksici arkadaşımın arabası şuan 530.000 km de. 2 yılda bir CVT yağı değiştiriyor araba banamısın demiyor.
Lütfen bir şeyi araştırmadan konu açmayalım.
Arıza olabilir. Ama bu kronik herkeste var vs demek doğru değil. Aracı bakıma sokmamışsın ya da hunharca kullanmışsın. Ondan sonra Bu arabalar sorunlu..
Yapmayın arkadaşlar.