Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bölgede su kanalı varsa suyun akısını saglamak için o sekılde yapılmıs olabılır servise sorun bi
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Peki burada sunrufe lu arabası illkez olan biri olarak bu sunrufe ların tavsiye edilen bakım yağlama gibi olayları varmı? Daha sağlıklı kullanım için.
F3211 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba. Sunrooftaki bu hatayı servis ayar yaparak düzeltir bunu dert etmeyin.
Sizin dikkat etmeniz gereken en önemli şey arabayı yıkarken ya da yıkatırken basınçlı suyu fitillerin dibine gelmemesine dikkat etmek. Eğer dikkat etmezseniz (bu durum forumdaki birkaç arkadaşın başına geldi) fitilde zamanla güneşin de etkisiyle yıpranmalar hatta yırtılmalar ve parça kopmaları olacaktır.
Temizlik ve bakım olayına gelince; zamanla fitillerde toz ve pislik birikecektir. Bunları nemli bezle temizlemezseniz bu kirler de fitili aşındırır.
Ben temizlik yaptıktan sonra birkaç ayda bir fitile würth silikon sprey uyguluyorum. Silikon sprey hem fitli dış etkenlerden (özellikle güneşin fitli sertleştirmesinden) koruyor. Hem de fitil açılıp kapanırken oluşan gıcırtıyı kesiyor. Spey uygulamadığınızda fitil temiz olduğunda stabilize yolda giderken özellikle de sunroofun arkasını kaldırdıysanız çok gıcırtı oluyor.
Ben bu hususlara dikkat ederek 6 yıldır kullandığım 2 Honda aracımın fitillerinde bir sıkıntı yaşamadım.
Bu bilgiler umarım işinize yarar.
Hayırlı forumlar...
Lenovo K53a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.