Tesisat yandı..

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
@ararattekin Hocam geçmiş olsun Allah'tan erken fark edilmiş bu şekilde atlatılmış. Aydınlatma tesisatını yapan elektrikçi sorumluluk kabul edip tamir için destek oluyor mu?

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Geçmiş olsun hocam.

LG-D802 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

@ararattekin Hocam geçmiş olsun Allah'tan erken fark edilmiş bu şekilde atlatılmış. Aydınlatma tesisatını yapan elektrikçi sorumluluk kabul edip tamir için destek oluyor mu?

Allah razı olsun hocam . Henüz tam konuşamadım ama hata yapan elektrikçi de .. sigorta koymamış o yüzden direkt kısa devre yapıp kablo erimeye başlayınca ark oluşturarak ateşlemiş. Yani şu an için bi başka elektrikçi arkadaşın dükkanına çekici ile çektirdim bakalım yarın ne gerekiyorsa yapılacak .
Parça için Temin edeceğim bi adres var mıdır hocam ?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FB7 2013
Nerde iseniz ordaki çikma parcacilara bakin olmazsa ankarada honda cikmacilarda mutlaka bulursunuz internetten adres tlfn mevcut gecmis olsun

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Allah razı olsun hocam . Henüz tam konuşamadım ama hata yapan elektrikçi de .. sigorta koymamış o yüzden direkt kısa devre yapıp kablo erimeye başlayınca ark oluşturarak ateşlemiş. Yani şu an için bi başka elektrikçi arkadaşın dükkanına çekici ile çektirdim bakalım yarın ne gerekiyorsa yapılacak .
Parça için Temin edeceğim bi adres var mıdır hocam ?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Linkteki sitede işinize yarayan parça var ise Türkiye den çok daha ucuza temin edebilirsiniz, site güvenilirdir DHL ile 3-4 gün içinde elinizde olur.

https://shop.euroimpex.lt/en/dalys/...ssories/brand:16;model:304;specification:1546

Geri