Merhaba bilirsiniz 128bin km civarinda haziran sonu civic 2015 otomatik bir arac almistim arac hala garantili ve tum bakimlari yetkili serviste yapilmis.buraya kadar hersey guzel..
Tatile gidecektim, dedimki bakimlarini yaptirayim oyle tatile cikayim yani 130 bin bakimini.yetkili servis fahis fiyat ve cok ileri tatihe gun verince bi an gafletle ve acelelikle oze serviste 130 bin bakim+ sanziman yagi(eneos) ve filtresini (orj degil) cok hizli bi kararla yaptirdim.sonrasi ise husran

Sanziman da vuruntu basladi ozellikle 1den 2 ye , 2den 1e ve arac dururken r-p-d-n komutlari cok sarsintili olmaya basladi ki ilk bunu farkettim. Aha dedim işi bulduk neyse tatile gittim geldim 1200km yaptim biraz duzeldi fakat o aldigim halinden eser yok hemen koyuldum ise biliyorsunuz bayram arefesi bayram civari derken heryer kapali letgodan sanziman yagi arastirdim ve cevremden buldum hemen aldim ve biladerle bes dakikada yagi orijinali ile degistim 2900ml yag koydum neredeyse 3 litrede sanzimandan geldi.
Kendi yaptigim degisim sonrasi ilk izlenimim harika vites gecisleri ve ozellikle araba hareket etmezken prdn gecisleri vuruntusuz . Enterensandir cikan yag kotu durumdaydi hic begenmedik kahverengi olmus gibi bu kadar kisa surede nasil oldu anlamak zor. Bir gariplik var; yagin sahte olma ihtimalini dusunmek bile istemiyorum.
Sonuc; orijinal sanziman yagi gercegini birkez daha anladim.
Motor yagini bilmem ama sanziman yagini orj kullanmakta fayda var enazindan ben tecrube ettim
Buda yagi degisirken cektigim bikac foto
Soru olursa alirim. Bu arada surekli fikirleriyle istisare yaptigimi
@m2hamid mustafa arkadasimada bol bol tesekkur.
Keyifli forumlar
Burasi rampamiz(kuzenimin yeri)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildii