Merhaba arkadaslar. Biraz önce fd6 aracim aku lambasi yakti bir suredir bazen yakiyor.bazen sönüyordu bugun vs direksiyon akü tum ariza lambalarini yakti sonra gostergedeki isiklar komple gitti mars basmiyor. Cekici cagirdim.simdi.sorun ne olabilir
Şimdi önce arızayı belirlemek lazım. Önce tesisat ve soketler kontol edilir. Araç çalıştırılır. Aternatör ne kadar gerilim üretiyor test edilir. Yenisini almaktan ziyade içi açılır tamir yapılır. Kömürler vs.Hocam cok masrafi olur mu bunun
Hocam usta sarj dinamosu tamir olacak dedi ankara da yapiyorlar samsun da bunu yapabilen yok dedi tahmini 800 900 tl tutar dediŞimdi önce arızayı belirlemek lazım. Önce tesisat ve soketler kontol edilir. Araç çalıştırılır. Aternatör ne kadar akım üretiyor test edilir. Yenisini almaktan ziyade içi açılır tamir yapılır. Kömürler vs.
Fiyat konusunda tecrübem yok. Elektrik ustaları ile görüşün. Belkide basit bir temassızlık vardır.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Nasıl bir ustaymış anlamadım. Hani bir plan yapılır. A'dan Z'ye sıralanır. Sonra ona göre hareket edilir. Direk Z'yi gösterip en son olması gereken şeyi söylemesi çok abes karşıladım. İnsan biraz uğraşır test eder. Elinden geleni yapar.Hocam usta sarj dinamosu tamir olacak dedi ankara da yapiyorlar samsun da bunu yapabilen yok dedi tahmini 800 900 tl tutar dedi
Nasıl bir ustaymış anlamadım. Hani bir plan yapılır. A'dan Z'ye sıralanır. Sonra ona göre hareket edilir. Direk Z'yi gösterip en son olması gereken şeyi söylemesi çok abes karşıladım. İnsan biraz uğraşır test eder. Elinden geleni yapar.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Elbette o bölgeyi tam bilmiyorum. Yaşanan tecrübeler önem arzeder. Demek ki kalifiyeli usta pek yetişmemiş. Samsun Ankara 400 kilometre. Yasakların olduğu bir zamanda problem daha da zorlaşıyor. Bu arkadaş Honda'cıdır. Samsun'da oturuyor. Belki iyi bildiği birileri vardır.Hocam arkadaşım şarj dinamosuna her ay 300 lira elektrikçiye veriyordu sırf ödediği paralardan dolayı tekrar aynı elektrikçiyle ahbab oldu bu durumda usta kötü bişey dememiş gibimr geldi bana, çünkü samsunda işinin ehli olmayanda ben yaparım deyip arkadaşım gibi her ay 300 bağış yapmasın sonrasamsun günsan sanayinde işinin ehli elektrikçi usta vardır elindeki dinamoyu sor eğer garanti veremem yaptığım işe diyorlarsa bence de ankaraya gönder derim.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.