Aynen oyle gecen sene devlet otv de ındırım yaptı ındırım bıttı aglamaya basladılar hep bayı kazanacak gıbı bakıyorlar hıc kendılerı tasın altına elını sokmuyorKonut kredisi faizi düşer ev fiyatları uçar, taşıt kredisi faizleri düşer araç fiyatları artar. Bu memlekette İnşaat sektörü ile Otomotiv sektörü ağlamasın artık biz battık bittik diye. Gördükçe beter olsunlar diyorum.
Hükümet elinden geleni yapıyor bu keneler batmasın diye ancak adamlar akıllanmıyor. Her iki sektörün de patlaması dileğiyle.
Bahsi geçen taşıt kredisinde esas oran 0,99 ancak firmalar 0,50 civarını firmalar karşılayacak. Yani firmalar ödeyeceği faizi peşinen zam yaparak kurtarıyor aslında. Ek bilgi olarak sunayım.
Rakamsal bilgi bilemiyorum ama bugün Ankara Honda bayileri tıklım tıklımdı. Herkes kredinin peşine düşmüş.Ne oldu bu haberden sonra satışlar artmış mı var mi rakamsal bilgi ?
Hondanın fiyat listesinde dikkatimi çekti. Eskiden var mıydı bilmiyorum.Bu kredi işiyle biraz heyecan yaratmaya çalışıyorlar ama göründüğü kadarı ile bence balon bir uygulama olacak