Dün arkadaşım gaziantepten eco elegance lpg modelini 152 bin tl ye pazarlık etti ve kapora verdi...Makyajlı ve 0 km
aynen öyle kredi kampanyası ile birleştirilemez. premium eco 127400 tl liste fiyatı . dersin ben bunu alıcam 1 ekimde 0,49-0,69 arası kredi kullanıcam (satış danışmanı içinden derki , bir uyanık sensin memlekette) olmaz derler bu kredi ile birleşemez bu kampanyaHondanın fiyat listesinde dikkatimi çekti. Eskiden var mıydı bilmiyorum.
Uygun fiyatta olanlara " ** " eklemişler, açıklaması ise " ** Özel kampanyalı fiyatlar olup kredi kampanyaları ile birleştirilemez." İçe siner donanımlı bi araç bahsedilen markalar arasında 150bin. tl ye ben araç bulamadım.
Aracımı en iyi fiyata satabilip üzerine bu bahsedilen yeni kredi ileçeksem, mevcut araç kredise ile farkı, 70bin kredi / 36 ay vade için 10bin tl avantajı var.
" ** " notunu ve beklenen zamları düşününce bence de iş heycana benziyor.
Aklıma takılan başka soru ise, Honda marka ama üretimi burada olmayan araçlar bu kapsam dışında olacak muhtemelen. Bu durumda seçenekler daha da daralıyor.
MEVCUT KREDİ KULLANIM KOŞULLARI NEDİR?
Nihai fatura değeri 120.000.TL'yi aşan otomobillerde, bedelin 120.000.-TL kadar olan kısmı için %70, 120.000.-TL'nin üstünde olan kısım için %50'sine kadar kredi kullandırılıyor.
Nihai fatura değeri 120.000 TL ve altında olan taşıt kredilerinin vadesi 60 ayı, nihai fatura değeri 120.000 TL'nin üzerinde olan taşıt kredilerin vadesi ise 48 ayı geçemiyor.