- Ad Soyad
- sef gngr
- Aracınız
- Civic FC5 2019
Bu ve bu gibi sığ yorumlar pek bir şey ifade etmez çoğu kişi için. Yani bu kişi yazdıklarının tam tersini söylese siz gelip yine aynı yorumu yapanlardan biri olacaktınız değil mi ? Bireysel ve bilimsel olarak kendiniz bizzat araştırırsanız yorumun tutarlılığı konusunda bir kanıya varabilirsiniz ancak. Başkalarının dayanaksız bir yorumuna bakarak, doğru ya da yanlış herhangi bir kanıya varılmaz.
google a motor yağları hakkında birkaç soru sorunca hepimiz bireysel ve bilimsel araştırma yapmış oluyoruz sanırım. söz konusu olan tek bir doğruya ulaşmak değil , doğru olanlar içinden en idealine ulaşmak. bunun içinde forumlaşıyoruz. araçlarımızın kitapçığında 10w40 da dahil birçok vizkositede yağın kullanılabileceği yazıyor. 0w20 0w30 0w40 0w50 ya da 5w40 hepsi de kitaba göre doğru ve kullanılabilir. benim videoki şahsa yaptığım yorum ya da buraya yaptığım yorum sığ gelebilir. ya da videoki şahsın benim yorumumu dikkate alıp cevap vermesi ya da verdiği cevabın içeriği size sığ gelebilir. lakin bilgi olarak baktığımızda bir yanlışlık yok. en basit örneği fabrika çıkış yağı ilsac gf5 0w20. yani adam yanlış bişey dememiş. burda amerikan petrol endüstrisini , avrupa otomobil üreticileri birliğini ya da japon otomabil üreticileri formunun standartlarını tek tek tartışamayız. benim neler yapabilecğeime kadar yorumda bulunmanız sanırım daha bir yakışıksız ve sığ bir yaklaşım. birbirine yol veren, selamlaşan hondacıya yakıştıramadım.