ECO LPG ise R16B2 motordur, bu motora 0w20 olmak koşulu ile kaliteli bir yağ kullanmanız yeterlidir, illa Honda Type 2.0 yağ şart değilMotor kodunu bılmıyorumm ama Eco LPG işte
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yok hocam onu bende bılıyorumda sankı honda kullansak ne oluyor petrol ofisi kullansak ne oluyor onu cozemedım yani siz kullandıysanız fark var mı :SECO LPG ise R16B2 motordur, bu motora 0w20 olmak koşulu ile kaliteli bir yağ kullanmanız yeterlidir, illa Honda Type 2.0 yağ şart değil
Servislerde zaten bundan dolayı istedikleri markaların yağını kullanıyorlar.
Bir fark olmaz muhtemelenYok hocam onu bende bılıyorumda sankı honda kullansak ne oluyor petrol ofisi kullansak ne oluyor onu cozemedım yani siz kullandıysanız fark var mı :S
Deneyin bakalım bende ne fark olacak merak ettimŞu yagı bir sonraki bakımda denemek istiyorum bakalım bende nasıl bır sonuc verecek Ekli dosyayı görüntüle 258770
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben tanımıyorum bu kişiyiMerhaba, geçenlerde Mehmet İlgar'ın videosu paylaşılmıştı forumda. Videoyu izleyip 0w20 yağ ile ilgili soru sormuştum. Açıkça cevaplamış. Sanırım yağ konusundaki bir çok soruya cevap olur.Ekli dosyayı görüntüle 259064
bir vurgun bu sevda
Ben de senin kadar tanıyorum diyebilirim abi, video forumda paylaşılmıştı. Bende bir iki araştırdım Honda Ayışığının emektar satış temsilcisiymiş ellam.Ben tanımıyorum bu kişiyi
Görevi nedir? Satış veya servis sorumlusu gibi duruyor.
Bu ve bu gibi sığ yorumlar pek bir şey ifade etmez çoğu kişi için. Yani bu kişi yazdıklarının tam tersini söylese siz gelip yine aynı yorumu yapanlardan biri olacaktınız değil mi ? Bireysel ve bilimsel olarak kendiniz bizzat araştırırsanız yorumun tutarlılığı konusunda bir kanıya varabilirsiniz ancak. Başkalarının dayanaksız bir yorumuna bakarak, doğru ya da yanlış herhangi bir kanıya varılmaz.Merhaba, geçenlerde Mehmet İlgar'ın videosu paylaşılmıştı forumda. Videoyu izleyip 0w20 yağ ile ilgili soru sormuştum. Açıkça cevaplamış. Sanırım yağ konusundaki bir çok soruya cevap olur.Ekli dosyayı görüntüle 259064
bir vurgun bu sevda