Sizce bu oran kaçtır?
1.1 - 1.25 civarı benim hesabım
Sizce bu oran kaçtır?
O zaman yanlış anlaşılma olmuş. Düzeltelim.Yok o değil, yol bilgisayarında gösterilen benzin tüketimi ile gerçekteki lpg tüketimi arasındaki farktan bahsediyorduk.
Alınan yakıt: 100 TL lpg
Litre fiyatı: 3.72 TL
Firma: Aygaz
Toplam mesafe 305 km.
Km.başına sarfiyat 0.32 krs. 100 km.de 8.81 litre
Güzergah şehir içi dik rampalı yer yer inişli kısa mesafe dur kalk.
Kış lastiği mevcut. 2 yetiskin 1 çocuk.
Kullanim tarzi sakin.
Yol bilgisayarı 8.1 litre gercek tuketim 8.8 litre. Bir gariplik mi var araç lpgde fakir mi kalıyor. Arıza ışığım da yanmıyor ama. Sorular sorular ???Ekli dosyayı görüntüle 256692
Alınan yakıt: 100 TL lpg
Toplam mesafe 305 km.
Kullanim tarzi sakin.
Yol bilgisayarı 8.1 litre gercek tuketim 8.8 litre. Bir gariplik mi var araç lpgde fakir mi kalıyor. Arıza ışığım da yanmıyor ama. Sorular sorular ???Ekli dosyayı görüntüle 256692
Valla değerler çok iyi. Benim araçta Michelin CrossClimate lastikler var.Alınan yakıt: 100 TL lpg
Toplam mesafe 305 km.
Kullanim tarzi sakin.
Yeni konu açmak istemedim buradan soruyorum arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
*Civic FC5 sahibiyim, araç LPG'de çalıştığı zaman panelde LPG ibaresi yanıp sönüyor, motor ısındıktan sonra LPG ibaresi sönmüyor hep duruyor. LPG bittiği zaman bu ibare yanıp sönmeye mi başlıyor yine?
Bu soruyu sormamdaki sebep shell istasyonundan lpg fulledim, ardından 410Km yol yaptım tekrar fulledim (bu esnada panelde görülen lpg gösterge kutuları bitmişti ama LPG yazısı yanıp sönmüyordu) 111,23tl lik dolum yapıldı. Yani 111,23 tl / 410 km = 0,27 tl/km gibi bir tüketim söz konusu. Burada okuduklarıma bakarak bana az gibi geldi, acaba yanlış mı biliyorum LPG yazısı hep faal durumda oluyor ama benzinden mi tüketiyor?