Honda bayileri tok satıcıdır ne fazla bir indirim yaparlar ne de illa bizden araba alsın diye zorlarlar, gidip görüşün bizleri de bilgilendirin

belki bizlerin yaşadıklarından farklı tecrübeler elde edersiniz. Hediye olarak lastik paspas ve bagaj havuzu gibi şeyleri ücretsiz verirlerse alırsınız, ancak seramik kaplama ve kaput filmini size indirimli olarak parayla vermeye kalkışırlarsa almayın yaptırmayın derim bayide yapılan indirimli kaplama ve kaput filmine güvenim yok bu konuda şikayet çok bir sonax yada ziebart değil ondan kat kat ucuz kalite olacaktır sıfır arabaya yazık tabi kimsenin kararına karışmıyorum, herkes kendisi için en iyisini yine kendi bilir

.
Honda bayisinde test sürüşüne çıkıp müşteri temsilcisi yerine arabayı siz kullanıp ta eğer test sürüşü güzergahı dışına çıkabilirseniz zaten literatüre yeni bir kural getirmiş olursunuz. Honda da test sürüşü bile zorludur, yağmurlu havada çıkartmazlar, bazı bayilerde müşteri temsilcisi dışında müşteriye araba kullandırmazlar, siz kullanırsanız güzergah dışına çıkmanıza izin vermezler.
Honda sahiplerinin Honda yı tercih etme sebepleri kesinlikle bayilerin verdiği güven ve hoşgörü yada satış sonrası destek değildir sadece Honda sevgisidir, sizde de bu sevgiden varsa satışını yapanların oluşturacağı bilimum çetrefile, zam gelecek tehditiyle aceleye getirmeye ve türlü müşteri temsilcisi triplerine katlanıp onun sahibi olursunuz.
Sakarya Sandıkçı dan aldım ben bu arabayı, FK7 2017 modeli, İstanbul da kırmızı renk yoktu, Kocaeli Haldız a güvenim yoktu, 105250 idi 105000 den bir kuruş aşağı inmediler Ayışığı, Damla gibi bayilerin hepsini aradım 105200 e bırakan oldu 50 lira iyi indirimmiş yani

15 günden aşağı araç teslimi yok, tabi çok şükür satın aldıktan sonra yetkili servis olarak garantiden işlem yapma ve kaza tamiri konularında başarılı olduğunu düşündüğüm Mutluhan a gidiyorum, ancak Mutluhan ın araç satış galeri kısmı bomboştur genelde

satışta pek başarılı değil demekki ama servisi dolup taşıyor.
FC5 1.6 modelinde teslim için fazla beklemezsiniz. Ama ben görüştüğüm zamanlar RS ve Hatchback en az 15-20 gün geç geliyordu. Kaporayı verecek mişiz sonra araç geldiği gün teslim edilirken zam gelmişse zam farkınıda ödeyecekmişiz paranın tamamını ödemiş olsak bile böyleymiş, teslim edilme anındaki fiyat geçerliymiş. Böyle böyle. Haliyle mtv yi siz ödermisiniz ? diye soramıyorsunuz bile.