Adiyamanda taktırdım çok orjinal durdu hatta binen arkadaşlar kılıf olduğunu bile anlamadılar
HTC Desire 820 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba,
Geçmiş konularda da işlendi bu konu , ankarada şöyle birisi var . Bir ara yaptıracaktım ama air bag yüzünden endişe duydum. Endişe yarattan bir işe de atlamak istemedim açıkçası
https://goo.gl/wL8nWw
Dediğim gibi 150 ye yaptırdım izmirde. Arkada ortadaki kolçak yerini fermuarlı yaptı, kolçağı kaldırırsanız fermuarla kapatıyorsunuz. Ahım şahım bişey olmasa da benim işimi gördü doğrusu. Maksat 2 ufaklığın koltuklarda yaratabileceği felaketi azaltmak
Ekli dosyayı görüntüle 4338 Ekli dosyayı görüntüle 4339 Ekli dosyayı görüntüle 4340 Ekli dosyayı görüntüle 4341 Ekli dosyayı görüntüle 4342
Nerede yaptırdınız ? Bende izmirdeyimDediğim gibi 150 ye yaptırdım izmirde. Arkada ortadaki kolçak yerini fermuarlı yaptı, kolçağı kaldırırsanız fermuarla kapatıyorsunuz. Ahım şahım bişey olmasa da benim işimi gördü doğrusu. Maksat 2 ufaklığın koltuklarda yaratabileceği felaketi azaltmak
Ekli dosyayı görüntüle 4338 Ekli dosyayı görüntüle 4339 Ekli dosyayı görüntüle 4340 Ekli dosyayı görüntüle 4341 Ekli dosyayı görüntüle 4342