Lpg yazılım güncellemesini yaptırdınız mı?
Meehaba
Yaptırınca geçiyormu titreme siz denediniz mi veya yaptırdınız acaba ?
2018FC5 EXE ECO
2020FC5 EXE ECO
2021 FE EXE ECO
Lpg yazılım güncellemesini yaptırdınız mı?
Ben 10 gun oldu alali. 1 hafta guncelleme olmadan bindim ve gariplikler sezdim. Lpgye fc5’in gecisinden bile daha cabuk geciyordu nerdeyse 30 saniye falan suruyodu calistiktan sonra ve rolantide bile titreme yapiyordu bazen kalkislarda da. Cumartesi guncellemeyi yaptirdim simdi lpgye fc5 gibi surede geciyor ve su an gariplikler gitti diyebilirim. rolantide dalgalanma vs yok.Meehaba
Yaptırınca geçiyormu titreme siz denediniz mi veya yaptırdınız acaba ?
2018FC5 EXE ECO
2020FC5 EXE ECO
2021 FE EXE ECO
Merhabalar öncelikle herkese kazasız beladız binmek nasip olsun inş. Bugün FE elegqnce LPG almak kısmet oldu. Multi medya da flash üzerinden kullanmak istedim. Mp4 formatlı video attım çalışmadı, mp3 uzantılı şarkı attım yine çalıştıramadım. Flash ı boş görüyor. 2 fqrklı bellekten denedim. Uzantı ne olmalı ve video oynatıyor mu acaba?
Ben 10 gun oldu alali. 1 hafta guncelleme olmadan bindim ve gariplikler sezdim. Lpgye fc5’in gecisinden bile daha cabuk geciyordu nerdeyse 30 saniye falan suruyodu calistiktan sonra ve rolantide bile titreme yapiyordu bazen kalkislarda da. Cumartesi guncellemeyi yaptirdim simdi lpgye fc5 gibi surede geciyor ve su an gariplikler gitti diyebilirim. rolantide dalgalanma vs yok.
Ben 10 gun oldu alali. 1 hafta guncelleme olmadan bindim ve gariplikler sezdim. Lpgye fc5’in gecisinden bile daha cabuk geciyordu nerdeyse 30 saniye falan suruyodu calistiktan sonra ve rolantide bile titreme yapiyordu bazen kalkislarda da. Cumartesi guncellemeyi yaptirdim simdi lpgye fc5 gibi surede geciyor ve su an gariplikler gitti diyebilirim. rolantide dalgalanma vs yok.
Merhaba yeni kasada hiz limitleyici mevcut mu cruise kontrol u denedim ancak limitleyiciyi bulamadım,bilgisi olan var mı
Aracın paketi nedirMerhaba yeni kasada hiz limitleyici mevcut mu cruise kontrol u denedim ancak limitleyiciyi bulamadım,bilgisi olan var mı