Merhaba. Ben de yeni kasa 182 lik elegance sahibiyim. Mayıs başında İstanbuldan Ankara konaklamalı 1 haftalık ve 3800km lik Karadeniz turu yaptık. Aracımın motorunun normal modda bile hep canlı ve her devirde tork üretmesinin yanında limitlere yakın hızlı girdiğim virajlarda (4 kişi ve bagaj ful) hiç yatmadan ve kaymadan rijitliğini ve dinamikliğini koruması beni çok şaşırttı ve sevindirdi. 20 küsür yıldırsürdüğüm her araçtan daha fazla keyif verdi ve hiç yol yorgunluğu yaşatmadı. Kıyaslamayı diğer aracım Golf 1.4 TSI DSG ye göre yapıyorum. Civic 40 cm daha uzun ve 3cm daha geniş ve yaklaşık 80kg daha ağır heybetli bir araç olmasına rağmen inanın Golften çok daha canlı, çevik ve keyifli idi. Ancak yollar okadar güzel asfalttı ki ses yalıtımını test edemedim. Bu yaz Mersinden Antalya’ya geçecem aksilik olmassa. Alanya Antalya arası kötü kalite asfalta yol sesi rahatsız ettimi sizi? Bir de benzin depom 2 çıt kalmışken ancak 30 litre civarı alıyor ve o da Golfe göre çabuk tükeniyor. Hiç 40 litre üzeri benzin aldımı sizin depo?
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.