Merhaba swe montajini kendiniz mi yaptınız?
Merhabalar hocam doğrudur ben kendim taktım ama şahsi aracımda sizlerden farklı olarak araya birde koltuk altına rahatça sığan ses işlemcili anfi taktım Match PP62DSP, benim aracımda önler aktif (crossover yok) arkalar pasif + subwoofer bulunuyor.
şahsi aracımda 2 ayar var ,ses sisteminden anlarmısınız bilmiyorum ama
ayar 1: arka pasif olan kapılar kapalı, öndeki aktif olanlar sürücüye tamamen odaklı ve sürücü pozisyonuna göre zaman ayarlı,eq ayarlı ,cidden şahane çalıyor
ayar 2: hanım,çocuk,arkadaşlar vs gelince kullandığım ayar bu, önler yine aktif ama tam ortaya göre ayarlı, arkalar açık 4 kapı çalışır modda çalıyor, yine baya iyi ve bahsetiğim bose sistemden daha net baslar çok daha iyi zaten kıyas bile değil.
bahsetiğim anfinin gücü topu topu 35rms o yüzden tercihen zaten fabrikasyon teyplerle,düşük güçlerle çalışabilen ve verimliliği yüksek hoparlörlerle çaldırmak daha iyi olur.
bizim araçlar için direkt soketi bulunuyor,site 11 generasyon için güncellememiş 10uncuya kadar ok demiş ama ben risk alıp denedim ve FE kasa içinde uygun olduğunu teyit edebilirim:
https://www.audiotec-fischer.de/en/match/adaptors-harnesses/premium-adaptors/pp-pac-25
fakat FE kasada şöyle bir durum var:
Elegance paket sanırım amerikadaki baz modeller gibi bir teybe sahip bu modellerde teyp geleneksel teyplerden farksız önde ekran ekrana yatay şekilde direkt arkasında bağlı kasası (anam babam usulü teyp düşünün kafa karıştırmayayım)
Executive plus ise durum çok ama çok daha komplike, teybin ekranı karşımızda ama kasası ve soketleri ekranın arkasında değil dikey şekilde oturan ayrı bir ünite konum olarak klima tuşların arkasına denk düşüyor ve soketler konsolun ortasında telefonu şarj ettiğimiz bölge varya orada usb noktasının tam arkasına denk düşüyor.
ulaşmak için maalesef kolçak,orta konsol,vites topuzu hepsi sökülmesi gerekiyor servisten tanıdık ile ben 1.5 saat de hallettirmiştim ama kendim yapabilirmiydim yada tesisatçı yapabilirmiydi sanmıyorum:
1.36snde usb bağlantının olduğu bölgede gördüğüniz metal kutu dikey şekilde oturan teybin kasası bu arada: