Kapıların hangi bölümleri tam olarak? Kaports mı? Kapı mı? Kasma yapmadı dimi?Arka bagajda cam tarafına gelen kısıma uyguladım.
Kapıların hangi bölümleri tam olarak? Kaports mı? Kapı mı? Kasma yapmadı dimi?Arka bagajda cam tarafına gelen kısıma uyguladım.
Kapıların hangi bölümleri tam olarak? Kaports mı? Kapı mı? Kasma yapmadı dimi?
Arka bagajda cam tarafına gelen kısıma uyguladım.
Sökeye dogru bi son surat deneseydınız hocamEkli dosyayı görüntüle 258472
İzmirden çeşmeye otoban hız 130 160 arası ac klima full açık görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Ekrandaki bu bilgilere nasıl ulaşılıyor ?Ekli dosyayı görüntüle 258472
İzmirden çeşmeye otoban hız 130 160 arası ac klima full açık görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Navigasyon kısmında ki menüde EcoRoute adı altına bir uygulama.Ekrandaki bu bilgilere nasıl ulaşılıyor ?
GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam uyarı sesi gelene kadar bitirdiniz mi LPG yiArkadaşlar, bir depo LPG ile yaklaşık 305 km gittim. birinci konu; LPG menzil göstergesi yaklaşık 20 km hep sıfır gösteriyordu. Kalibre etmeme rağmen değişmedi. bunu düzeltebileceğim bir yol var mı?
İkinci konu da; LPG yi fulledim 31 küsür lt aldı. Demek ki içinde hala varmış. Bu arada benzini de fulledim. Daha önce ikisini de fullemiştim. Sürüş mesafem yaklaşık 3 km. işe gidiyorum akşam da eve döünyorum. Çok nadiren alışveriş için dolaştım. Hadi olsun en fazla 30 km.
Sonuç olarak bir depo LPG ile beraber 7 küsür lt benzin tüketmişim. Bu da sanırım hergün en iki kere marşa bastığım içindir. Düşüncelerinizi bekliyorum. Ekli dosyayı görüntüle 258916Ekli dosyayı görüntüle 258917