Bende eski bir jetta tdi kullanicisi olarak asiri memnunum.
Dun 120 liraya fulledim depoyu ve istanbul kadikoyden korfezi dolanarak ve atasehir-izmit bati arasi haric hicbir parali yolu kullanmayarak balikesir akcaya geldim. Aracta 4 kisi ve bagaj kapanmayacak derecede doluyudu. Bu arada is cikis saatine denk geldigim icin korfez ile yalova arasinda bayagi bir dur kalk yaptim.
Sakin kullanimla 483 km gittim ve kalan menzil 1 km.
Yalniz soyle enteresan bir durum oldu, son 40 km'dir kalan menzili 1 km gosteriyor. İnat etti bitmedi namussuz boyle ne kadar devam edecek bilemiyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Dun 120 liraya fulledim depoyu ve istanbul kadikoyden korfezi dolanarak ve atasehir-izmit bati arasi haric hicbir parali yolu kullanmayarak balikesir akcaya geldim. Aracta 4 kisi ve bagaj kapanmayacak derecede doluyudu. Bu arada is cikis saatine denk geldigim icin korfez ile yalova arasinda bayagi bir dur kalk yaptim.
Sakin kullanimla 483 km gittim ve kalan menzil 1 km.
Yalniz soyle enteresan bir durum oldu, son 40 km'dir kalan menzili 1 km gosteriyor. İnat etti bitmedi namussuz boyle ne kadar devam edecek bilemiyorum.
Aracım eco exe 2020.. Bu yaz Tunceli-Eskişehir arasını 270 TL Lpg alımıyla gittim.. Sonrasında Eskişehir-Mersin arasını 180 TL aldım.. Mersin-Tunceli arasını ortalama 140-150 ile gittim 240 TL de orada gitti toplam 690 lira harcadım yola.. Bu yolun aynısını geçen sene fiat punto 1.3 multijet 90bg dizel ile yapmıştım ve 1100-1200 liraya yakın tutmuştu hatırladığım kadarıyla.. Ben bu performansa şok oldum diyebilirim.. Bu kadar az yakacağını bilmiyordum.. Çok memnunum açıkçası..
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.