Bana göre Ötv indirimi bir kaşıkla onu yutar. Aynı fiyatta gaz almaya devam ederiz.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Hocam
Çok haklısınız bende hak veriyorum inşallah yanılırız

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bana göre Ötv indirimi bir kaşıkla onu yutar. Aynı fiyatta gaz almaya devam ederiz.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Hayalet ekranın sağ tarafında uzun bir çubuk var ona basılı tutunca sıfırlıyor. Aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım daSelamlar, makyajlı kasada ortalama LPG nasıl sıfırlanıyor bilen var mı ? Hiç bir şekilde bulamadım. Şehir içi 9 yakıyor ortalama trafikte normal herhalde.
Valla çok saol denemedim ama çalıştığına eminim. Çünkü menünün altını üstüne getirdim orada kesin yokHayalet ekranın sağ tarafında uzun bir çubuk var ona basılı tutunca sıfırlıyor. Aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım da![]()
Arkadaşlar 2020 eco executive sıfır aracımı alalı 1.5 ay falan oldu (1150)km fakat yorumlara bakıyorum YouTube videolarındada yakıt tüketimi hep 6-8 aralığı şehir içi bende ise 13 ten aşağı pek düşmüyor uzun yol daha denemedim ama 10 ya olur ya olmaz biraz fazla değilmi?
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar 2020 eco executive sıfır aracımı alalı 1.5 ay falan oldu (1150)km fakat yorumlara bakıyorum YouTube videolarındada yakıt tüketimi hep 6-8 aralığı şehir içi bende ise 13 ten aşağı pek düşmüyor uzun yol daha denemedim ama 10 ya olur ya olmaz biraz fazla değilmi?
Merhaba, öncelikle aracınız hayırlı olsun. Adana'da yaşıyorum ve aracımı sürekli sakin kullanırım. 8.9 lt ortalamam var. Aracınızı bir süre daha kullanırsanız yakıt tüketiminizin biraz daha düşeceğini düşünüyorum. Ancak İstanbul'da da 9 lt ortalama beklemeyin. ? Gaz pedalına biraz daha yumuşak basın ?Arkadaşlar 2020 eco executive sıfır aracımı alalı 1.5 ay falan oldu (1150)km fakat yorumlara bakıyorum YouTube videolarındada yakıt tüketimi hep 6-8 aralığı şehir içi bende ise 13 ten aşağı pek düşmüyor uzun yol daha denemedim ama 10 ya olur ya olmaz biraz fazla değilmi?