120 ve 130 ile sabit giderken (otoban veya şehirlerarası) 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimleriniz nedir?
120-130 ile sabit gidilebilen kilometreler az oluyor. Göstergede ortalama hız olarak bunları görmek zor. Benim İstanbul Şehiriçi - Amasya ve oradan karadeniz yolculuğumdan bir kaç tüketim değeri atayım. Ortalama hızım şehiriçlerinden dolayı 98'e düştü ancak otobanda kullanım hızım 120-150km/s arasıydı. Ancak uzun ve trafiksiz olduğu bilinen bir yola çıkılıp 120km/s hıza gelindiğinde gösterge sıfırlanıp, ölçüme başlanabilir. O zaman 120-130 aralıklarındaki değerler alınabilir belli bir kilometrede.120 ve 130 ile sabit giderken (otoban veya şehirlerarası) 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimleriniz nedir?
Aracın yük durumu,hız ortalaması,klima açık mı kapalı mı?Ankara -Denizli - Antalya ortalama 6.1- 5.9 yakıt tüketim dönüşte 6.5-7 Arası 1340 km ortalama km 0.26 krş
Araç toplam 3 kişi bagaj full dolu kilima yer yer toplamda 3 saat felan Giderken 90-120 dönüş 120 - 150Aracın yük durumu,hız ortalaması,klima açık mı kapalı mı?
Bu bahsettiğiniz değerler LPG için geçerli dimiAnkara -Denizli - Antalya ortalama 6.1- 5.9 yakıt tüketim dönüşte 6.5-7 Arası 1340 km ortalama km 0.26 krş
EvetBu bahsettiğiniz değerler LPG için geçerli dimi![]()
Ben genelde 9-10lt arası lpg yakıyorum ekrandada 8-10lt arası değerler oluyor.
İzmirde kullanıyorum, sizin ortalama hızınız ne oluyor onu kıyaslayabiliriz. Ben 11lt bile hiç görmedim arabayı aldım alalı.Hocam nerde kullaniyorsunuz . Değerler benim aracıma göre çok iyi 12-13 un altına düşmüyor.
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.