5100Araç kaç km de?
5100Araç kaç km de?
Bence normal. Bende de ilk zamanlarda tutarsızdı. Sonradan düzeldi. Bir de çoğu araçta yol bilgisayarı değerleriyle reel tüketim tutmuyor. Çok takmamak lazım ?
3 gün önce sizin verilerden bir tık iyi sonuç aldım .İzmir - İst aradı seyhatimde 34.5 Lt LPG ile 470 km Yaptım . 4 yetişkin bagaj ful dolu. Nadir klima kullanımı ile . İstanbul içi full depo ile 270-280 km yaptığımı düşünerek bu değerler muhteşem geldi .vesselamgaza hiçmi basmadınızmaşallah sizin veriler benimkinden de iyi. bende 2 hafta önce Ankara-Fethiye arası 2 yetişkin 2 çocuk ful dolu bagaj, otomatik fc5 ile hiç klima açmadan yapmış olduğum gece yolculuğunda ankarada petrolofisinden aldığım 34lt lpg ile 445 km yol yaptıktan sonra burdur hacılarda tekrar petrolofisinde doldurdum 32 lt lpg aldı. 32 lt lpg ile 445 km uzun yol verisi bana göre güzel bir değer.
Çok iyi ya bravo ?3 gün önce sizin verilerden bir tık iyi sonuç aldım .İzmir - İst aradı seyhatimde 34.5 Lt LPG ile 470 km Yaptım . 4 yetişkin bagaj ful dolu. Nadir klima kullanımı ile . İstanbul içi full depo ile 270-280 km yaptığımı düşünerek bu değerler muhteşem geldi .vesselam
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.