- Ad Soyad
- Enes Ekinci
- Aracınız
- Civic FC5 2017
Hocam executive'lerde farklı bir durum var mı bilmiyorum da elegance'larda tüpe geçince ortalama tüketim gibi değerler göstermiyor. Forumda sanki sonraki yılların araçlarda gösterdiğine dair bir şeyler okumuştum ancak çok elzem bir şey değil. Ben şahsen her yakıt doldurduğumda sıfırlıyorum ibreyi. Şehir içi gittiğimde depo ortalama 320 civarı gidiyor. Şehir dışında 400-450 gidilebiliyor. Genel itibariyle benim tüketimlerim bu şekilde. Tabi tüketimin kullanım tarzına göre değişebileceğini unutmamak gerekiyor.Herkese selam, aranıza yeni katıldım 2017 FC5 kasa eco executive aracım 40bin km'de. Bugün itibariyle 35,17 LT lpg aldım istanbul için trafikte işe git gel amaçlı kullanıyorum. Kaç km yapacak vs hiç bilgim yok okuduklarıma göre 300-350km yapmasını bekliyorum sonuçları sizinle paylaşacağım.
sormak istediğim bir soru ana ekranda lpg geçince kalan km veya ortalama yakıt verilerini benzinde olduğu gibi göremiyorum. Bir çok video izledim gösteren araçların bende bir türlü çıkmıyor. Benim aracın model yılıyla alakalı olabilir mi? Yoksa ben mi bilmediğimden bir şey atlıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim.