- Ad Soyad
- Emirbey26
- Aracınız
- Civic FB7 2015
Kullanım guzergahi sürüş tarzı nasıl34-35 küsür litre alıyor genelde.
Kullanım guzergahi sürüş tarzı nasıl34-35 küsür litre alıyor genelde.
Günlük 15km işe git gelKullanım guzergahi sürüş tarzı nasıl
Ortalama hızınız düşük olduğu için yakıt miktarınızda artış olur.Günlük 15km işe git gelortalama hız 20km göstetiyor. Dümdüz yol gidip geliyorum.
hocam mesajına dönüş yapmak istedim. subap ayarı yapıldı honda cem'de ancak lpg tüketimi halen aynıSubap ayarı yaptırdıktan sonra geri bildirim yaparsanız sevinirim hocam.
Hocam 35 litre ile şehirler arası yolda 400 un altına dusmemeniz lazım. Ben Kars içi kullanıyorum çok bir trafik yok. 36-37 litre ile 430 km.yi gördüm. İyi bir yol ayarı yaptırmanız lazım. Böylelikle sorun çözülür diye düşünüyorumhocam mesajına dönüş yapmak istedim. subap ayarı yapıldı honda cem'de ancak lpg tüketimi halen aynışehir içi istanbul'da 35 litre ile 230km ve üzerini hiç göremedim. Şehirler arası istanbul-tekirdağ yapıyorum bazen öyle olunca ancak 300-330 gördüm. Hatta dün lpg aldım 227 km'de bitti tekrar 35,70 litre lpg aldı. Sağolsun Honda şuan beni dizelle yarıştırıyor km'de 1,50-1,60 tl civarı 100km'de 15-16 litre lpg yakıyorum hayır hızlı sürsem canım yanmaz derim basıyorum yakıyor sakin sakin gidip gelen adamım
Honda Cem'e tekrar götürüp şikayetimi bildireceğim ama sağdan soldan hep okuduğum servisler bu konuda ayar yaptık vs dese bile yine hiç bir şeyin değişmediği yönünde. Bu gidişle yakında arabayı satacağım gibi duruyor tadım kaçtı araçtan
![]()
Merhabalar, bende de 2018 eco executive araç var. Araç bakım belgelerine göre 5-6 ay önce garantiden bakıma girmiş, bujiler filtreler yağ vs değişmiş. Satın aldığım gün hem benzin hem de lpg sini shell'den fulledim. 23,89 lt gaz aldı. Şehiriçi kullanımda 202 km de gaz bitti. Tekrar PO da fulledim. 29 lt gaz aldı. 80 km kullanımda 2 çubuk düştü. Yukarıdaki muhammet baydemir'in dediği gibi sanırım yetkili servisler lpg ayarlamasında çok bilgili değiller ya da üstün körü bakım yapıyorlar.Hocam 35 litre ile şehirler arası yolda 400 un altına dusmemeniz lazım. Ben Kars içi kullanıyorum çok bir trafik yok. 36-37 litre ile 430 km.yi gördüm. İyi bir yol ayarı yaptırmanız lazım. Böylelikle sorun çözülür diye düşünüyorum