nemlee
0
50 bin km li elegance paketleri 72-75 bin civarinda. Aralarinda neredeyse 10 bin tl var. Bu kadar farki vermeye degecek bi ozellik varmi iki paket arasinda. Ben bu fiyatlari sahibinden.com daki gorduklerime gore soyluyorum tabi.
Sahibinden'de uçuyor herkes. Muadil araca 50 bin yazıldığını gören kendi aracına 55 yazıyor. Bunu gören masum köylü o zaman benim aracım 60 eder diyor. Böylelikle araç fiyatı şişiyor da şişiyor.
Yapmanız gereken sahibinden'de filtreleme yaparak o filtre aralığına giren araçlar için 1-2 hafta pusuya yatmak. Örneğin 2012-2013 elegance maket için 69 bin limit belirleyin, bu fiyata aracını koyan olursa size bildirim gelsin. Sonra pazarlığınızı yapın. Benim gibi beklemek için vaktiniz yoksa, en düşükten yüksek fiyatlıya doğru listenizi yapıp hepsini tek tek arayın. 75 diyen 68'e verebiliyor, nelerle karşılaştım ben..
[MENTION=6285]esaret[/MENTION] Gaz ayarını çok fazla kısarsan çekişten düşer, açarsan araç boğulur yine çekişten düşer. Onların makinesi minimum seviyeye getirerek dengeyi sağlar siz merak etmeyin. Çekişi etkilemeyecek derecede kısacaklardır.