Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Civic FC5Yeni Honda Civic Ortalama LPG Yakıt Tüketimi...
Aracım 4900 km de. 90-100 km bandında 6 diş, 120-130 bandında 2 diş kullanarak şehir dışı 528 km yaptım lpg ile. Lpg alarmı ötene kadar yani tamamen boşaltana kadar gittiğim yoldan sonra iyi ki bu arabayı almışım dedim.
Merhabalar. İlk depo bitti. 326 km. Ankara şehir içi 30.58 litre LPG aldı. 3.07 LPG fiyatı. 93.88 TL ödedim. Normalmidir bu Honda olarak.ilk defa Honda kullandım. 2018 elegans.
Merhabalar. İlk depo bitti. 326 km. Ankara şehir içi 30.58 litre LPG aldı. 3.07 LPG fiyatı. 93.88 TL ödedim. Normalmidir bu Honda olarak.ilk defa Honda kullandım. 2018 elegans.
Bu araç gerçek şehir içi trafiğinde kesinlikle 10 litreden aşağı yakmaz, aracı almak için buradaki yorumlara bakan arkadaşlar yanlış fikir sahibi olmasınlar. Bazı arkadaşların şehir içi verisi diye paylaştığı değerler kesinlikle gerçek şehir içi trafiği değildir. Böyle bir not düşeyim de insanlar aldanmasın.
Araç tamamen kullanma alışkanlığına ve cvt şanzımanı verimli kullanmaya göre yakıt yakıyor. Aynı yolda km yi sıfırlayıp babam kullandığında ortalama yakıt 9.3 gösterirken ben kullandığımda 6.9 lara kadar indi. Gaz pedalı için ayak kalibrasyonu yapmanın ortalama yakıtı 100 kmde 1.5 2 litre kadar düşürebileceğini zannediyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.