Aracım civic 2018 1.6 Eco. İstanbul şehir içi 41 kuruş yakıyor. Aracı yeni aldım 2 ay oldu pek memnun değilim yakıtindan. Bu arada LPG 3.39 en son aldığım.
Çok yaktığını düşünüyorum dolu depo Max 277 km gitti. Ayar yaptirsam farkeder mi?
selam. ben de 2018 eco kullanıyorum. Şu an 9000 km de araç. Şehir içi şu anda 3.09'dan aldığım lpg ile 35 kuruş civarı yakıyorum. sizin aracınızın yaktığı değerler benimkine yakın. daha önceki aracım 1.4 dizel fiestaydı ve sattığımda 32 kuruş yakıyordu, dolayısıyla 35 kuruşun üzeri bana da fazla gibi geliyordu en başta ama bu boyutta bir araç için normal sanıyorum.
bir de eski aracımda hep opet'ten yakıt alırdım. lpg için de opet/aygaz ı öneriyor bir çok kişi. ancak ilginç şekilde aygaz ile fullediğim zaman depoyu hiç bir zaman şehir içi 300 km'yi göremedim. shell, total ve bp den gaz aldığımda ise hiç şaşmadan hepsinde en az 300 km gördüm, çoğu 300-310 arası bir km yaptırdı bana. aygaz ile daha az yol yapıyor olmak başkasının da gözlemlediği bir durum mu merak ediyorum.