Kesinlille yazılım hatasi var bence de.Bir çok kişi bu değeri yakalayamıyor. 280 km zor gördüklerini dile getiriyorlar. Hadi sert kullanım desek düşürmek için takla atanlar var Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. BU BRC nin sequent 32 sistemine pek güvenmiyorum.
Inşallah söylediğiniz gibidir. Yarın sabah efe hondaya götüreceğim aracımı artık . Şehir ici defalarca ölçüm yaptım eco açık kapalı farketmiyor 260 km nin üstüne çıkmıyor. En son yılbaşında depoyu kırıkkalede fulledim 85 km si ankaraya kadar uzun yol olmasına rağmen 275 km de bitti gaz.Kesinlille yazılım hatasi var bence de.
Bence Honda.com.tr ye sikayet yazın. Ben yazdım, servisten hemen arayıp test yapalım dediler. Fakat test i hafta içi Honda merkeze bağlanarak yapabiliyorlarmış benim de hafta içi vaktim olmadi bir türlü götüremedimInşallah söylediğiniz gibidir. Yarın sabah efe hondaya götüreceğim aracımı artık . Şehir ici defalarca ölçüm yaptım eco açık kapalı farketmiyor 260 km nin üstüne çıkmıyor. En son yılbaşında depoyu kırıkkalede fulledim 85 km si ankaraya kadar uzun yol olmasına rağmen 275 km de bitti gaz.
SM-P580 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bayiden ciktim 103 tl ye depoyu fulledim lpg yi tam bitirdiğimde 420 km yol yapti fotosunu da koyuyorum ben de çok şaşırdım burda çok yakıyo diye yorumları okumuştum Ekli dosyayı görüntüle 250003
Ankarada genelde trafik olmayan yollarda elde ettim çok agresif kullanmıyorum aracı 110 u geçmiyorum aracıda geçen hafta aldim 330. Km de lpg ışığı yandı kalibre ettim tekrar 2 dişe çıktı gösterge, 420 ye kadar devam etti sonrasındaOrtalama hiziniz nedir acaba. Nasil bir güzergahta elde ettiniz bu değeri.
GT-I9300 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ankarada genelde trafik olmayan yollarda elde ettim çok agresif kullanmıyorum aracı 110 u geçmiyorum aracıda geçen hafta aldim 330. Km de lpg ışığı yandı kalibre ettim tekrar 2 dişe çıktı gösterge, 420 ye kadar devam etti sonrasında
Teşekkürler. Bence yeni bir araç için bu mevsimde güzel bir değer.
GT-I9300 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok iyi değer. Tekrar fullediginde kac litre aldi?Bayiden ciktim 103 tl ye depoyu fulledim lpg yi tam bitirdiğimde 420 km yol yapti fotosunu da koyuyorum ben de çok şaşırdım burda çok yakıyo diye yorumları okumuştum Ekli dosyayı görüntüle 250003
Gidince izlenimlerinizi ve söylenenleri burada paylaşmanızı rica ediyorumInşallah söylediğiniz gibidir. Yarın sabah efe hondaya götüreceğim aracımı artık . Şehir ici defalarca ölçüm yaptım eco açık kapalı farketmiyor 260 km nin üstüne çıkmıyor. En son yılbaşında depoyu kırıkkalede fulledim 85 km si ankaraya kadar uzun yol olmasına rağmen 275 km de bitti gaz.
SM-P580 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.