V
Ben izmir deyim ve ortalama tuketimim 100km de 9,5ve altı iyidir diye düşünüyorum.
Kardeşim cok da kötü sayilmaz. Sehir ıçi Istanbul trafiği icin iyi bence. Bu300km nin içinde 150km si şehirdışı olsaydi 10lt nin altina duserdi bence. Bir de gazı Shell den almayı dene. Ben hep Opet ten alıyordum simdi Shell den aldım ilk kez, çok ciddi fark çıktı bende. Suan yol bilgisayarının verilerine göre karma kullanimda 9lt civarinda gösteriyor ama kesin sonucu depoyu sıfırlayınca anlayacağız. Sonuçta karma tuketimde Istanbul da 10lt alti bence coo tatmin edici olurYa arkadaşlar @ywzckr @Kara Şimşek @insatiable @meshanicsado işte fotolar bitti ama henüz ötmedi İstanbul şehir içi trafik uzun yol dediğimiz 2.köprü yolunda Ümraniye havalimanı arası gittim bugün dönüş trafik akşam saati çok kötü idi. Bi bakmanızı rica ediyorum belki bi 10 km de daha gider gitmez gerçekten 100 km fark etmesi bi yerde yanlışlık olduğunu gösteriyor ben anlamadım gitti
Ben izmir deyim ve ortalama tuketimim 100km de 9,5ve altı iyidir diye düşünüyorum.