- Aracınız
- Civic FK7 HB 2017
Çıtırtı pıtırtı varsa müzik açın arkadaşlar
ses sistemi çok güzel, Honda biraz cızırdar. Virüs salgını sebebiyle biraz tenha olan ortamda sabahları şehir içi yollardan iş yerine 6 dakikada varıyorum, ev ile iş yeri arası toplam mesafe 7km. Ortalama hızımı siz hesap edin, şehir içi 60-65km/h civarı ve bu sürüş asla rahatsız etmiyor panikletmiyor ne frenler ısınıyor ne bir hoplama zıplama nede bir kayma performans adına hiçbir problem yok ne söylesem yapıyor, herşeyiyle üzerime tam oturuyor, gazladığım hızda dalıyorum virajlara yavaşlarken çekiyorum vitesi aşağıya. Işıklı kavşaklara gelmeden uzaktan kırmızı yanıyorsa azıcık erken yavaşlayıp ışık yeşile dönünce milletin yanından kayboluyorum kırmızı ışık bile durduramıyor, basarsın gitmeyen araba olur onla olmaz mesela bu ışık ayarlama işi.
İş yerinin rakımı evimden 80-100 metre yukarıda birde rampa çıkıyorum.
Gidiş yönümde 12 tane kavşak 7 tane büyük uzun beton kasisi iki tane de ışıklı kavşak var. Yakıt ortalamam bu şartlarda 8.5 litre.
Varın düşünün hesabı siz yapın, daha önce bu yolu 1.4 benzinli Getz ile gaz pedalına kiremit koysam 8-9 dakikadan önce tamamlamışlığım hiç yok.
Civic in ne yaman delikanlı bir otomobil olduğunu siz düşünün. Şahsen sürücülükte çok kabiliyetli değilim Civic varsa sürüş kabiliyeti gerekli bile değil, O kadar söylüyorum
azıcık dürtmek yetiyor o kendisi uzayıp gidiyor yolda o esnada uçuyorsunuz anlaşılmıyor bile.

İş yerinin rakımı evimden 80-100 metre yukarıda birde rampa çıkıyorum.
Gidiş yönümde 12 tane kavşak 7 tane büyük uzun beton kasisi iki tane de ışıklı kavşak var. Yakıt ortalamam bu şartlarda 8.5 litre.
Varın düşünün hesabı siz yapın, daha önce bu yolu 1.4 benzinli Getz ile gaz pedalına kiremit koysam 8-9 dakikadan önce tamamlamışlığım hiç yok.
Civic in ne yaman delikanlı bir otomobil olduğunu siz düşünün. Şahsen sürücülükte çok kabiliyetli değilim Civic varsa sürüş kabiliyeti gerekli bile değil, O kadar söylüyorum