Piston acaba monte edilen yeri kullana kullana deforme eder mi? Yaydan daha dirençli. Kapağı kapatırken aksi yönde kuvvet gösterecek çünkü. Monte edilen yer çok önemli, sağlam esnemeyecek bir yer olursa ne ala.
Piston acaba monte edilen yeri kullana kullana deforme eder mi? Yaydan daha dirençli. Kapağı kapatırken aksi yönde kuvvet gösterecek çünkü. Monte edilen yer çok önemli, sağlam esnemeyecek bir yer olursa ne ala.
Hocam 10-15 gün geçmiş var mı bir gelişme? Daha önce yay aldım ama fayda göremeyince iade etmiştim. Pistonu da dolap pistonlarından aldım onlarda kısa geldi. İstanbulda bir yer sanırım montajına başlamış geçenlerde videosuna denk geldim youtubeda. O tarafa geçersem taktırmayı düşünüyorum.Ben bu işi Piston ile çok yakında çözüp hepimizi kurtaracağım bbu sıkıntıdan.Yay afalan para vermeyin boşuna ömrü kısa ve zamanla mukavemetini kaybediyor.Sert olursa bagajı sona vurduruyor vs.
Biraz beklemede kalın 10-15 gün max.
Hocam ufak bi kaza atlattık araç şu an bende değil bu yüzden ,tahminim haftasonu biter işi.Sonrasında ilk işim bu işi halletmek olucak.Hocam 10-15 gün geçmiş var mı bir gelişme? Daha önce yay aldım ama fayda göremeyince iade etmiştim. Pistonu da dolap pistonlarından aldım onlarda kısa geldi. İstanbulda bir yer sanırım montajına başlamış geçenlerde videosuna denk geldim youtubeda. O tarafa geçersem taktırmayı düşünüyorum.
Hocam ŞNT GARAJ a gelmiş ürünHocam 10-15 gün geçmiş var mı bir gelişme? Daha önce yay aldım ama fayda göremeyince iade etmiştim. Pistonu da dolap pistonlarından aldım onlarda kısa geldi. İstanbulda bir yer sanırım montajına başlamış geçenlerde videosuna denk geldim youtubeda. O tarafa geçersem taktırmayı düşünüyorum.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende bagaj üstü ışıklı spoiler var. Ne denediysem bir türlü açılmadı sanırım çift taraflı 250newton falan gerekiyor, onu da buldum. Uzun geldi. Kapanmadığı için tam deneyemedim. Sonucunu paylaşırsan sevinirim.Hocam ŞNT GARAJ a gelmiş ürün
https://www.sntgarage.com/honda-civic-fb7-bagaj-amortisoru linki burada.
Aslına bakarsanız ben FD6 aracım için satın aldığım kişiden alacaktım.Hiçbir sorun yaşamamıştım.Bursada yapılıyordu.FB7 için de ürettiklerini söylediler.
Ama test etmeden size tavsiye etmek istemedim.Dilerseniz ŞNT den alabilirsiniz.
Deneyimleyen olursa bilgilendirirse seviniriz.
Aracım bitsin bende duruma göre ŞNT den yada eski aldığım yerden alacağım.
Hocam hata olmuştur. İsteyin göndersinler.ŞNT Garaj'dan aldım bu ürünü ama aşağıdaki resimde görünen t şeklindeki metal parça çıkmadı içinden. Bunu ayrı mı alacağız? Ya da nereden alabilirim bu parçayı?
Ekli dosyayı görüntüle 262000
Öyleymiş hocam. Yazmayı unutmuşum. İstedim, onları tekrar kargoyla gönderdiler. Henüz elime ulaşmasa da.Hocam hata olmuştur. İsteyin göndersinler.