Hocam nasıl yapılıyor bilmiyorum ama eski halojeni söküp bunu takiyoruz ayar vs gerekmedi ürünü hala kullanıyorum çok memnunum.[MENTION=3760]Erkan.alper[/MENTION] uzunlarda far ayarı olayları nasıl oluyor ???
[MENTION=3760]Erkan.alper[/MENTION] uzunlarda far ayarı olayları nasıl oluyor ???
Evet aynen öyle onunde engel olmalı bilerek mi yapmışlar bilmiyorum ama sağa sola ))[MENTION=3760]Erkan.alper[/MENTION] halojen fardaki uzun mesafe verimini alamıyorum ben. Ama led den değil sorun farın merceğinden. Hatta rampa yukarı çıkıyordum uzakta duvar vardı onu baya iyi aydınlattı düz yolda ışık dağılıyor bir yere çarpmadı mı hafif puslu görüntü oluşuyor.
Sağa sola mı takmış ? Benim şu an çapraz olmadı sağ sol yapıp biraz da öyle deneyeyim
Satıcı da d4s yok sanırım h11 olarak almanız gerekiyor ama Daha detaylı bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa daha sağlıklı olur. Ek olarak ısınan bir ürün kısalar için kullanan arkadaşlar var ama buna benzer ürünler denemiş biri yorumlarsa iyi olur.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim aracimda kisalar zaten xenon olduğu için masrafa sokmadı beni sadece tahmin esliginde yorum yaptım daha deneyimli bir arkadasa sorarsanız daha iyi olur.Merhaba, bende 2012 f7 var.sol kisa far kesti. Kisa far sorununu nasil cozdunuz? Ne kadara mal oldu?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.