Hangi servis isim verirmisin hocam.Şu an yetkili serviste 250₺
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hangi servis isim verirmisin hocam.Şu an yetkili serviste 250₺
Beylikdüzü Marmara'da ama bu fiyatı 1 ay önce aldım. Yolu ters düştüğü için Honda Cem e yaptırdım 350 liraya
Arkadaşlar dün yetkili serviste subap ayarı yaptırdım. Subap ayarından sonra LPG ayarı yaptırmama gerek varmı LPG cide? Servise sordum gerek olmadığını söyledi ama sanki öyle duymuştum. Bu arada arabanın çalışması fena değişti sanki daha önce dizel araba kullanıyormuş gibiyim
Afr değil sadece subap ayarı yaptırdım. Benzin tüketim değeri oldukça yüksek geldiAracıma afr ayarı yaptırdığımda subap ayarı yapılana kadar ayar bozulmaz.subap ayarından sonra ayar yapılması gerekir demişti
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ortalamaya bakmadım lpg var ama sadece benzinde gittim 50 km öyle söylemişlerdi. Daha sonra lpg ayarı yaptırıcam ama 50 km de benzin tüketimi bana epey yüksek geldi 3 diş birden eksildi 50 km deYakıt tüketim değerlerinde artış var mı ?
Araçta lpg yok, sadece benzin kullanıyorsunuz sanırım ?
En doludan mı eksildi? En dolu göstergesinde bir süre eksilmiyor, sonrasında hızlıca 2-3 çizgi düşüyor, eğer böyle ise normaldir diyebilirim.Ortalamaya bakmadım lpg var ama sadece benzinde gittim 50 km öyle söylemişlerdi. Daha sonra lpg ayarı yaptırıcam ama 50 km de benzin tüketimi bana epey yüksek geldi 3 diş birden eksildi 50 km de