O zaman buna denir ki Ya bu diyardan gidecez yada bu deveye güdecez usta
Aynen öyle ya başka araba alacan yada sıfır araç satışları azalınca istediğimizi yapacaklar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
O zaman buna denir ki Ya bu diyardan gidecez yada bu deveye güdecez usta
Böyle şeyleri yazılı isteyin Altına kaşelerini imzalarını atsınlar atabiliyolarsa? Atmıyorlar ise zaten uygunsuz iş. Sonra cimerden veya ticaret bakanlığından şikayet edin. Yada genel müdürlüklerine yazın mutlaka sonuçlanacaktır. Buna zorunlu tutamaz
Bende Mart başında Sedan elegance eco alacaktım hem aksesuarları zorunlu tuttular,hem de kasko ve trafiği illaki buradan yatıracaksınız dediler almaktan vazgeçtim hakikaten değmez zaten piyasa kötü bide zorlama olmadı. Aksesuarlarla exe fiyatına denk geliyordu neredeyse
Sızın arac elegance mi birde hangi bayı bu Çamkıran miİşte o sıkıntı aksesuara bi üst model parası veriyoruz ama alt alıyoruz
Bende bayilerin bu tarz dayatmalarına karşıyım. Fakat Cimer'den veya bir başka kurumdan herhangi bir sonuç alınamaz. Bayi hiçbirimize bu aracı zorla satmıyor. Sözleşmeyi kabul ettiğimize dair imza da atıyoruz. Ülkemizde parça veya araç fiyatlarında herhangi bir tavan fiyatı da bulunmamakta. Bu sebeple yasal olarak hiçbir şey kazanamayız.Cimer veya ticaret bakanlığı maks 1 haftada dönüyor. Böyle bir şeyi dayatamazlar fahiş fiyatlara. Valla sizin adınıza ben sinirlendim
Sızın arac elegance mi birde hangi bayı bu Çamkıran mi
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kesinlikle öyle?Aynen öyle ya başka araba alacan yada sıfır araç satışları azalınca istediğimizi yapacaklar