Ben istanbul çiftkurtlardan aldım hiçbirşeyi zorunlu tutmadılar. seramik,folyo ve cam filmini ekstra yaptırdım. temmuza gün veriyorlardı, az araç istediklerinden satışta zorlanmazlar gibi geliyor bana.
Aracımı aldım zorunlu aksesuarların faturasını yeni geldi
Sizce fiyatlar nasıl fazla değil mi yapılam aksesuarlara Ekli dosyayı görüntüle 258341
2020_CIVICC_FC5
ötv indirimi derken?Hocam biz almak zorundaydık başka sebepler vardı ötv indirimi ile aldık ihtiyaçtan yani
2020_CIVICC_FC5
Hocam biz almak zorundaydık başka sebepler vardı ötv indirimi ile aldık ihtiyaçtan yani
2020_CIVICC_FC5
Bunları şikayet edeceksin fırsatçılık yapıyolar diye bak nasıl çatır çatır geri alıyorsun paranı.Aracımı aldım zorunlu aksesuarların faturasını yeni geldi
Sizce fiyatlar nasıl fazla değil mi yapılam aksesuarlara Ekli dosyayı görüntüle 258341
2020_CIVICC_FC5
arkadaş resmen adam kazıklıyor bu bayiler.ben aracımı ağustos 2019 da aldım ve aksesuar şart koşmadılar. Bayilerde i..liğine yapıyor nasılsa araçlar yok almak isteyenlere zorunlu tutalım elimizdeki ürünleri de çıkarmış oluruz diye.Aracımı aldım zorunlu aksesuarların faturasını yeni geldi
2020_CIVICC_FC5