Fc5 Dizel mi Yoksa Lpg mi alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ywzckr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ywzckr

0
Merhaba Arkadaşlar
FC5 alıcam mümkünse yarın yada öbürgün aracı sürdüm ama yine de karar veremedim yol sesi pek almadım dizeldede lpg dede gerçi samsunun anayolları iyi olabilir. Yokuş yukarı test ettim dağa doğru çıktık dizel gayet güzel ama dizelde öyle acayip ivmelenerek filan çıkmadı yokuşu tamam dizel performansı güzel. Lpg exe denedim dizel kadar ani ivmelenmesede aralarinda mükemmel bi fark hissetmedim. %10 filan olabilir performans için farkları. Yokuştada %20 diyelim.
121500 executive eco fiyat
123000 elegance dizel fiyat
111500 elegance eco fiyat verdiler
Dizel elegance yakıt olarak sehir ici 6lt(35kr) sehirler arası 4 lt gibi(23 kr)
Executive Eco ise 11-12lt(35 kr) sehirler arası
Elegance ile executive farkları: led farlar, navigasyon ekranı, deri koltuk, dijital gösterge, kapı kolları krom, anahtarsız calistirma
Dizel elegance manuel mi yoksa executive otomatik eco mı almalı fikirlerinizi alabilirmiyim?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Valla hocam ben temmuzu bekliyorum hb dizel otomatik. Fiyatı göreceğim tabi makul olursa dizel performansı hosuma gitti benim. Birde zf sanzıman ile...

F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ywzckr

0
Valla hocam ben temmuzu bekliyorum hb dizel otomatik. Fiyatı göreceğim tabi makul olursa dizel performansı hosuma gitti benim. Birde zf sanzıman ile...

150 bin hocam bayinin demesi %50 vergiden %60 vergi dilimine girdigi icin. Eger kur boyle devam ederde düşmezse 160 bin olur dedi o yuzden ben o fiyatlara cikamam.
Performans olarak duz yolda kalkista dizel alır ama sonradan benzinli geçer gibi geldi bana. 2 sini de surdum sagolsun yokus yukarı daga ciktik. Dizel tamam guzel ama yani lpgli çok kötü dencek seviyede değil. Bayileri gezdim dizel otomatikler 130 bin en uygun oda 1 haziran itibariyla 5 bin daha articak en az dedi hepsi kurdan dolayı.

Aracınız
150 bin hocam bayinin demesi %50 vergiden %60 vergi dilimine girdigi icin. Eger kur boyle devam ederde düşmezse 160 bin olur dedi o yuzden ben o fiyatlara cikamam.
Performans olarak duz yolda kalkista dizel alır ama sonradan benzinli geçer gibi geldi bana. 2 sini de surdum sagolsun yokus yukarı daga ciktik. Dizel tamam guzel ama yani lpgli çok kötü dencek seviyede değil. Bayileri gezdim dizel otomatikler 130 bin en uygun oda 1 haziran itibariyla 5 bin daha articak en az dedi hepsi kurdan dolayı.

Valla hocam o fiyatlara honda nın yanından gecmem.. Kımse kusura bakmasın babamızın oğlu değil honda.. bmv Mercedes audi ye biner keyfime bakarım bende

ywzckr

0
Fc5 Dizel mi Yoksa Lpg mi alınmalı

Valla hocam o fiyatlara honda nın yanından gecmem.. Kımse kusura bakmasın babamızın oğlu değil honda.. bmv Mercedes audi ye biner keyfime bakarım bende

Hocam bayileri gezmenizi tavsiye ederim focus titanyum otomatik liste fiyati 158 bin şuanda ki bu dediğim fiyat euro 5 uzerinden alınmış araçlardı bayilerde isyanda araç satamıyoruzd dedi seata leon sordum 3 aya gelcek dedi satamiyoruz getirsekte dedi

Aracınız
Sıfır olarak tüm araçlar o fiyatlara geldi malesef ikinci elde haklısınız ben ötv indirimiyle alacağım için sıfır alıcam yoksa gidip sıfır almam şuanda.

Size sıfır yakısır o zaman.. Son dönemde 13-14 model bmv 3.16 yla uzun yol deneyimim oldu. 350bin km de olmasına rağmen inanılmaz keyif aldım aractan.. Fikrim bu fiyatlarla beraber dğişmeye basladı anlayacağınız. Bakalım yine de temmuz u bekleyeceğim kanımıza girdi bu honda bir anda söküp atamıyoruz.

Aracınız
Nasil ses almaz 110 gectiniz mi. Bende fb7 var ses aliyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kavas

0
Aracınız
Merhaba Arkadaşlar
FC5 alıcam mümkünse yarın yada öbürgün aracı sürdüm ama yine de karar veremedim yol sesi pek almadım dizeldede lpg dede gerçi samsunun anayolları iyi olabilir. Yokuş yukarı test ettim dağa doğru çıktık dizel gayet güzel ama dizelde öyle acayip ivmelenerek filan çıkmadı yokuşu tamam dizel performansı güzel. Lpg exe denedim dizel kadar ani ivmelenmesede aralarinda mükemmel bi fark hissetmedim. %10 filan olabilir performans için farkları. Yokuştada %20 diyelim.
121500 executive eco fiyat
123000 elegance dizel fiyat
111500 elegance eco fiyat verdiler
Dizel elegance yakıt olarak sehir ici 6lt(35kr) sehirler arası 4 lt gibi(23 kr)
Executive Eco ise 11-12lt(35 kr) sehirler arası
Elegance ile executive farkları: led farlar, navigasyon ekranı, deri koltuk, dijital gösterge, kapı kolları krom, anahtarsız calistirma
Dizel elegance manuel mi yoksa executive otomatik eco mı almalı fikirlerinizi alabilirmiyim?

İkisini de alma. Kısa ve net.

Geri