Fc5 Dizel mi Yoksa Lpg mi alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ywzckr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam yanlışınız var. Denediğimde 222 km hızdayken lpgden çıkıyor 215 km hıza kadar sadece lpg tüketiyor. Aracım exe göstergede 222 den sonra lpg yanıp sönüyor.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ywzckr

0
Hocam yanlışınız var. Denediğimde 222 km hızdayken lpgden çıkıyor 215 km hıza kadar sadece lpg tüketiyor. Aracım exe göstergede 222 den sonra lpg yanıp sönüyor.

Hocam lpg den cikip benzine gecmiyor 3 bin devirden sonra %80 lpg+ %20 benzin gibi bir kullanım yapıyor.

Aracınız

Bu arada gitmiyor diyenlere örnek teşkil ediyorsunuz. Kadranda kaç gördünüz son acaba?

Honda Civic FC5 ECO Executive Otomatik

ywzckr

0
Hocam o sadece sıvı sistemli araçta var

Hocam bu bayideki satış görevlilerinin ve servisin verdiği bilgi. Bunu ikisini karıştırarak değilde 3000 devirden sonra 10 püskürtmenin 2 si benzin olarak püskürtüyor lpg benzin karıştırması gibi değil.

Aracınız
araç belli miktar benzin yakıyor bu konuda haklısınız direk kuru sistem değil vtec motorlar 3-4 bin devir arasında devreye giriyor ve arkadasında soyledıgı gıbı %20 benzin tüketiyor bunu fc5 te ve fb7 de bu boyle fb7 de 4 bınde devreye gırıyodu vtec :)

gkhnbkkl

+300hp
Ad Soyad
Gökhan Bakkal
Aracınız
Civic FC5 2017
Merhaba Arkadaşlar
FC5 alıcam mümkünse yarın yada öbürgün aracı sürdüm ama yine de karar veremedim yol sesi pek almadım dizeldede lpg dede gerçi samsunun anayolları iyi olabilir. Yokuş yukarı test ettim dağa doğru çıktık dizel gayet güzel ama dizelde öyle acayip ivmelenerek filan çıkmadı yokuşu tamam dizel performansı güzel. Lpg exe denedim dizel kadar ani ivmelenmesede aralarinda mükemmel bi fark hissetmedim. %10 filan olabilir performans için farkları. Yokuştada %20 diyelim.
121500 executive eco fiyat
123000 elegance dizel fiyat
111500 elegance eco fiyat verdiler
Dizel elegance yakıt olarak sehir ici 6lt(35kr) sehirler arası 4 lt gibi(23 kr)
Executive Eco ise 11-12lt(35 kr) sehirler arası
Elegance ile executive farkları: led farlar, navigasyon ekranı, deri koltuk, dijital gösterge, kapı kolları krom, anahtarsız calistirma
Dizel elegance manuel mi yoksa executive otomatik eco mı almalı fikirlerinizi alabilirmiyim?

hem şu araç fiyatlarına hem yakıt fiyatlarına bak :sneaky:

Geri