Fc5 Dizel mi Yoksa Lpg mi alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ywzckr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ywzckr

0
Sakin kullanınca benim dizel şehir içinde 4.2ye kadar düştü. Ama ayağının altında 300nm tork olunca insanın gaza basası geliyor. Böyle kullanınca da 5-5.5 arası yakıyor.
[MENTION=4986]Eren[/MENTION] in dediği rakamlar doğru.

Lenovo K53a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam il istanbul vb ise yada dur kalk sehir icinde kisa mesafede clio dizel bile 6lt buluyor. Sizin il neresiydi?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2016
Hepinize cevaplarınız icin tesekkur ederim, executive eco tercih ettim. Engelli araci oldugu icin 5 bin daha verdik exe farki icin.
Hocam 110 a ciktim ama okuz gibi ses almiyor.
sessiz alman arabasi istiyorsaniz jetta satistan kaldirilmis getiremiyorlar, trend benzinli passat 140 dan basliyor dizel confort 202 bin oraya yonelmenizi tavsiye ederim tabi fiyat makul gelirse.
Megane a da digerlerine de bindim oyle mukemmel farklar yok arac yalitiminda. Zaten samsunun asfalti yeni dosendi az ses yapiyor diye belirttim.belki bana bu yüzden sessiz gelmistir.
Sehiricini yazmayi unutmusum hocam o yuzden 11 litre kalmis sehirler arasi diye
[MENTION=4986]Eren[/MENTION]4141 hocam sehir ici dediginize gore 4.6 litre yakmasi lazim bunun imkani olacagini sanmiyorum sehirde trafik olmadigi icin karma tuketimde oyle yakmistir arac. 6 litra altina sehir ici trafikte pek kolay is degil.
islemler bitince detaylari yazarım.

Hayırlı olsun , iyi tercih. Rabbim kazısız günlerde, mutlulukla kullanmayı nasip eylesin.

Sadece hayal et

ywzckr

0
Hayırlı olsun , iyi tercih. Rabbim kazısız günlerde, mutlulukla kullanmayı nasip eylesin.

Sadece hayal et

Eyvallah, sagolasin. Simdi teslim aldim yeni konu açıp bilgilendiriririm arac ile ilgili.

Bu araç 3000 devirden sonra %20 benzin tüketiyormuş haberiniz olsun, bunu 4000 devir yapmanın yolu varmıdır.

Aracınız
Civic FC5 2016
Eyvallah, sagolasin. Simdi teslim aldim yeni konu açıp bilgilendiriririm arac ile ilgili.

Bu araç 3000 devirden sonra %20 benzin tüketiyormuş haberiniz olsun, bunu 4000 devir yapmanın yolu varmıdır.

Merhaba;

İnanın yeni öğrendim :)))

Sadece hayal et

Aracınız
Yaklaşık on gün aracımın her sabah km den gaza geçiş sürecini yol bilgisayarindaki gider km sini ölçmüştüm. Arabayı ısınmadan hareket ettirmedim. Hergün düzenli 4 km azalmıştı.

Honda Civic FC5 ECO Executive Otomatik

Iyi tercih olmuş güle güle kullanın, Fc5 dizel ciddi az yakıyor, ama dizel pahalı. LPG de ne yaktığı aşağı yukarı belli olur.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ywzckr

0
bu bilginin kaynağı nedir?

Servis 1000 bakimina gelmemi açıklarken sordum duymuştum. Satış danışmanı 10 litre de 1 litre yakmaz demişti onun için sordum, adamlarda açıkladılar uzun ömürlü olabilsin diye fabrika böyle ayarladı diye 3bin500 yada 4 bin yapsaydınız bari dedim. Neyse firsatim olunca a2 mühendisliğe mail atarım daha iyi açıklarlar.

Aracınız
Ilginç, daha önce böyle birsey duymamıştım hiç. Yine de söylediğiniz gibi başka bir kaynaktan teyit etmekte fayda var. Verecekleri cevabı burada paylaşırsanız çok iyi olur

Geri