Arkadaşlar, konudaki bütün yorumları okudum. Sizlerin söylediklerinde bile tutarsızlık var. Araca fazladan 1 civata taktığınız zaman bile maliyeti artıyor. Ülkemizin o kadar kötü bir vergi sistemi var ki buna ayak uydurmaya çalışırken markalar zorlanıyordur. Sinyal lambaları bile halojen. Yıl 2017 ve senin bu aracın en donanımlı Civic! Pro ses sistemi demişsiniz, ACC vs demişsiniz. Ondan önce de 110 'a Suv bile var demişsiniz. Bunları da koyarsanız aracınız 120-130 'a yaklaşır. Kim alır? Kimse. Biraz da eğri oturup doğru konuşalım. LPG takılmıyor motora evet. Yıllarca Turbo Turbo dedik, alın size turbo dediler resmen. Şimdi de "e bu çok yakıyor, benzin çok pahalı" diyorsunuz. Ne yapsınlar?
Test ettiğimde şunu fark ettim. Aracı sıkışık trafikte kullanmadım. Açık, güzel bir güzergahta kullandım. Sıkıştırılmadığı zaman 5lt gibi anlık tüketimlerde seyir mümkün. 18.2 lt ortalama ile aldığım aracı 14.4 lt ile teslim ettim. Sıkıştırdım, rampada suyunu çıkardım. Işıklarda Scirocco ile kalktım (elemana rica ettim, sağolsun kırmadı kalkalım dedi). Yakıtının korkutucu değerler olduğunu düşünmüyorum. Son sözüm, benzin pahalı.