Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende rs modelini dün inceleme fırsatım oldu karabeyin dediği farklılıklar var
ön krom olan bölge piano black ve kapı ortaları piano black 17 jant var birde bagaj üstü spoiler yurt dışındaki gibi yüksek değil ince spoiler mevcut
içeride exe den farkı ne diyecek olursanız gösterge ekranı mavi değil kırmızı.
Ne demek istedigini ozetlersenEee arkadaşlar daha önce söylemiştim daha Rs gelmeden turbolu binecek olduktan sonra 1.6 180 bg 1.6 156 bg araçlar var alınabilir 110.000 ne ama sıfır olmaz belki 1-2-3 yaşında olur. Benzine acımayan insanın zaten parası vardır 110 yerine 130 verir başka lüx araç alır benzini düşünen insanda lpg der normal atmosferik motor alır. Dediğim gibi bugün insanlar MERCEDES alıyor eğer normal araçtan merso ya geçiyorsa parasını zor denkleştiriyorsa 7cgı almıyor neden bluse almıyor neden lpg takılmıyor kompresör motor arıyor şuan Honda'da aynı oldu defalarca dedim opel 140 bg çıkardı turbalı aracı çekmedi 160 bg çıkardı da ne oldu araç ikinci elde ne oldu bunlara bakmak gerek dediğim Gİbi parası olan 110 ne 130 der gider başka alır bu bi gerçek illa Honda'da diyen nadir çıkar lpg takacam diyen bizim turbosuzları alır
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.