Öncelikle bizim, en azından benim ezbere konuştuğum kanaatine nereden vardınız. Bende halihazırda 2017 eco elegans kullanan biri olarak deneyimlerimi paylaştım. Genel anlamda sarsıntının kullanıma göre olabileceğini ve bunun normal bir şey yani bir ariza olmadığını belirttim. Diger arkadaslarinda yorumlarina bakarsak hemen hemen benimle ayni düşüncendeler. Yani kısaca arkadaşın endişelerini gidermeye çalıştım. Yazdiklarimda bir yanlışlık varsa uyarabilirdiniz. Herşeyi bildiğimi iddia etmiyorum. Ama siz sanki o tavirda bir cevap vermişsiniz. Bu arada benim hareket halinde yada sürüş esnasinda diye bir ifadem yok demişiniz. Hakli olabilirsiniz, yazdiklarinizdan, ben öyle anladigim için böyle bir tepki vermiş olabilirim ama hareket halinde olmadığını cikarmak ta çok zor.
SM-J530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Güzel Kardeşim ben ne yazmışım ya okumuyor göz ucuyla bakıyorsunuz yada şaka yapıyorsunuz bu ne ya Allah aşkına benim yazdıklarımdan hareket halinde yolda sürüş esnasında diye bir kelime cümle varmı. Aynen Şöyle Yazmışım : vitesleri değişirken sarsıntı vuruntu olmaması lazım gayet yumuşak ve rahat geçmesi hafif ileriye doğru gitme eğilimi ve titreşim olmaması gerekiyor.
SM-J530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.