Kendini zora sokmayacak neyse onu al hocam. Ben senin yerinde olsam Exe alırdım. Özellikle çok arabayla işi olan bir insansan anahtarsız giriş ve çalıştırma en çok kullandığın özellik olacak emin ol. 1 senede 45 bin km ye yakın yaptım. Şu an anahtarlı araba kullanmak nasıldı unuttum bileAra sıra şirketin Fluence'e biniyorum bi afallıyorum napıyorduk lan falan oluyorum
İkincisi bir FK7 kullanıcısı olarak söyleyeyim. Honda'nın kumaş koltukları çok kalitesiz. Aşırı kötü. VW Polo'dan bile kötü. O yüzden deri koltuk da bir tercih sebebi olabilir bu durumda konfor açısından. Elektrikli bel desteği de önemli benim için.
Son olarak da benim gibi biraz performanslı kullanımı seviyorsan 17 inç jantlar da yol tutuş için daha iyi. Seni yüksek hızda girdiğin virajlarda daha güvende tutar.
Sağolasın kardeşim . Exe alırsam 2018 alacağım yani jantlar 16 olacak doğal olarak . Diğer türlü bakarsak maddi durumda exe ye zorluyor beni + Anahtarsız çalıştırma vs birkaç ekstrası da exe al diyor . Ha zaten daha 18 bin km de hiçbirşey
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.