Merhabalar Hocam şimdiden hayırlı olsun aracınız. Ben mayıs 28 de aracımı teslim aldım. Executive+ Prestige    o zaman  206.000  tl   normal  executive+   ın fiyatıydı    211.400   benim  aldığım  prestige paketin fiyatıydı, elegance ile arasındaki farkı geçtim executive +  ile arasındaki fiyat farkına kesinlikle değerdi çünkü ekstra 5.000 tl ye  fotoğraflarda mevcut ayrıca yazacağım  donanımları almış oldum. (Tabi  şuan için bişey diyemem  fiyat farkı çok açılmış. O zaman  eco executive 199.000  ken  6.000 zam gelmiş 205 olmuş, benim aldığım paket ise 211.000 ken 232.000 olmuş, şuanki  normal executive+  dan  bile 1000 tl  ucuza almış oldum karar tamamen  bütçenize göre tabi) Gelelim  ekstralara ve eksilere aklıma gelenlerin fotosunu çektim bizzat merak edenler için.
1.  Elektrikli sürücü koltuğu ve Yan yolcu elektrikli bel desteği.
2. Arka koltuklarda ısıtma
3. Ses sistemi  görsel olarak farkı  resimlerde mevcut ön havalandırma ızgarası ile  ön orta havalandırma ile ön cam arasındaki hoparlör yuvasından anlayabilirsiniz.
4. Kablosuz şarj ( Bunun fotosunu çekmeyi unuttum)
5. Far Yıkama
6. Torpido içi  kaplı ve çamurluk üstlerindeki plastik kaplama.
7. Tabela okuma, balıksırtı anten. Uzun farlar karşıdan gelen araca veya önünüzde araç varsa kendi kendine açıp kapatıyor ( Bu  özellik normal executive+ lardada olabilir tam bilmiyorum.
Eksilerini söyleyecek olursam ki  bazıları benim için eksi sayılmaz.
1. Araçtan uzaklaşınca  otomatik kilitlemiyor ve aynaları  katlamıyor, kendiniz ya kumandaya yada kapı kolundaki düğmeye ilk basışınızda kapıları kilitliyor ikinci kez  1-2 saniye basılı tutunca aynaları katlıyor, camlar,sunroof açıksa kapatıyor.
2. Kapı kolları  krom kaplı değil gövde renginde cam çıtalarının üst kısmı  krom sadece.
3. Arkada vtec turbo yazmıyor 

4. Navigasyon  yok fakat apple  carplay ile halledebiliyorsunuz.
Şimdilik hatırladıklarım, bildiklerim  bu kadar  biraz uzun oldu kusura bakmayın.