Merhabalar Hocam şimdiden hayırlı olsun aracınız. Ben mayıs 28 de aracımı teslim aldım. Executive+ Prestige o zaman 206.000 tl normal executive+ ın fiyatıydı 211.400 benim aldığım prestige paketin fiyatıydı, elegance ile arasındaki farkı geçtim executive + ile arasındaki fiyat farkına kesinlikle değerdi çünkü ekstra 5.000 tl ye fotoğraflarda mevcut ayrıca yazacağım donanımları almış oldum. (Tabi şuan için bişey diyemem fiyat farkı çok açılmış. O zaman eco executive 199.000 ken 6.000 zam gelmiş 205 olmuş, benim aldığım paket ise 211.000 ken 232.000 olmuş, şuanki normal executive+ dan bile 1000 tl ucuza almış oldum karar tamamen bütçenize göre tabi) Gelelim ekstralara ve eksilere aklıma gelenlerin fotosunu çektim bizzat merak edenler için.
1. Elektrikli sürücü koltuğu ve Yan yolcu elektrikli bel desteği.
2. Arka koltuklarda ısıtma
3. Ses sistemi görsel olarak farkı resimlerde mevcut ön havalandırma ızgarası ile ön orta havalandırma ile ön cam arasındaki hoparlör yuvasından anlayabilirsiniz.
4. Kablosuz şarj ( Bunun fotosunu çekmeyi unuttum)
5. Far Yıkama
6. Torpido içi kaplı ve çamurluk üstlerindeki plastik kaplama.
7. Tabela okuma, balıksırtı anten. Uzun farlar karşıdan gelen araca veya önünüzde araç varsa kendi kendine açıp kapatıyor ( Bu özellik normal executive+ lardada olabilir tam bilmiyorum.
Eksilerini söyleyecek olursam ki bazıları benim için eksi sayılmaz.
1. Araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlemiyor ve aynaları katlamıyor, kendiniz ya kumandaya yada kapı kolundaki düğmeye ilk basışınızda kapıları kilitliyor ikinci kez 1-2 saniye basılı tutunca aynaları katlıyor, camlar,sunroof açıksa kapatıyor.
2. Kapı kolları krom kaplı değil gövde renginde cam çıtalarının üst kısmı krom sadece.
3. Arkada vtec turbo yazmıyor
4. Navigasyon yok fakat apple carplay ile halledebiliyorsunuz.
Şimdilik hatırladıklarım, bildiklerim bu kadar biraz uzun oldu kusura bakmayın.