Arkadaşlar. Aracın tam olarak benzin deposunu kullanarak hiç bitirmedim. Açıkcası böyle yapıp yapmamam gerektiğini de alırken sordum fabrika çıkışı araç ister benzin kullanmaya başla ister lpg de dediler. O sebeple ben de lpg de kullanmaya başladım açıkcası benim fikrimde bu yönde bu aracı benzin ya da lpg de kullanmak bunu etkilemez yakıt enjeksiyonunda bir sorun olduğunu düşünüyorum belki aracın beynine yansımayan normal görünen bir problem var olabilir ancak ben bunu incelenmesini talep etmekten yoruldum. Allah belasını versin bu arabayı yapanın da yani dedim en son. Ankara sakarya kocaeli de servislere götürdüm hepsi beynine bağlanıp yakıt gaz karışım oranına bakıyor bişey yok deyip anahtarı veriyorlar elime. Ben honda türkiyeye instagramdan twitterdan mailden heryerden yazdım. Bir Allahın kulu geri aramadı cevap dahi vermediler şerefsizler muhtemelen bu honda benim son honda aracım olacak. Arabayı 0 aldım şuan satmak için dört gözle bekliyorum yılda 10bin km anca biniyorum zar zor bunun yüzünden 25 yaşımda aldım yaşım geçiyor arabaya binemiyorum bunun yüzünden.
Mi Note 10 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Mi Note 10 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.