Yok arkadaş bizi dinlememek de ve aracı satmakta israrlı sanırımHava basıyorlar olmasın. Farklı yerden alın.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yok arkadaş bizi dinlememek de ve aracı satmakta israrlı sanırımHava basıyorlar olmasın. Farklı yerden alın.
Kesinliklekullanılan mesafe çok önemli. ben rs ile 15 km kullandığım zaman 7 litre tüketiyor ancak 5 km git 5 km gel kullanırsan 14 litre. motor ısınan kadar yol bitiyorsa tabi ki çok yakıyor
Kışın nerde bulucan 15 derece ile 25 derece yı bunuda daha yenı duyuyorum heSiz neden 0.9 Clio almadınız ?
Araba bu yakacak tabi 20 litreleride gördüm 5.5 litreleride.
Aracınız yeni parçalar alışana kadar sabredin.
Yol güzergahları eğimi önemli.
Hava sıcaklığı önemli, soğuk havalarda yakıt alırsanız daha fazla alsada aynı km leri gidecektir.
Lpg yi 15 derece ile 25 derece arasında satın alın.
Hala şikayetiniz varsa bencede yanlış bir karar vermişsiniz demektir.
Arabanızı tanımıyorsunuz uzun yola kaç kere gittiniz ? Daha detaylı yazın.
Arkadaşlar aracım 2018 eco executive otomatik fc5 civic. Aracım şuan 22 bin kmye geldi 2. Bakımını yaptıracağım ve aldığımdan beri en fazla 230 240 civarı şehir içi yol haptım 1 depo lpg ile. Tam dolu şeklinde 36 37 lt LPG alıyor aracım. Böyle araba olmaz olsun defalarca hesapladım her benzinlikten aldım econ açık kapalı kullandım yok fayda etmedi. Arkadaşlar araç 5bin km ye gelene kadar kaç defa götürdüm servise böyle bişey olamaz diye. Çok yakıyor litre bazında fazla yakıyorbunun 11 litre yapması lazım maksimum 16 17 litre lpg yakıyor şehir içinde neredeyse. Genelde 230 km de bitiyor depo. Nereden aldım bu arabayı bilmiyorum lanet olsun diyorum sadece. Servis hiçbirşey yapmıyor. Aracın beynine başlanıp yakıt gaz karışımı iyi diyor hepsi bu. Ayrıca arabayı çok yumuşak kullanırım pedal tepkilerim çok düşüktür. Yani anasını ağlatıyor yakıtın.
Mi Note 10 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar aracım 2018 eco executive otomatik fc5 civic. Aracım şuan 22 bin kmye geldi 2. Bakımını yaptıracağım ve aldığımdan beri en fazla 230 240 civarı şehir içi yol haptım 1 depo lpg ile. Tam dolu şeklinde 36 37 lt LPG alıyor aracım. Böyle araba olmaz olsun defalarca hesapladım her benzinlikten aldım econ açık kapalı kullandım yok fayda etmedi. Arkadaşlar araç 5bin km ye gelene kadar kaç defa götürdüm servise böyle bişey olamaz diye. Çok yakıyor litre bazında fazla yakıyorbunun 11 litre yapması lazım maksimum 16 17 litre lpg yakıyor şehir içinde neredeyse. Genelde 230 km de bitiyor depo. Nereden aldım bu arabayı bilmiyorum lanet olsun diyorum sadece. Servis hiçbirşey yapmıyor. Aracın beynine başlanıp yakıt gaz karışımı iyi diyor hepsi bu. Ayrıca arabayı çok yumuşak kullanırım pedal tepkilerim çok düşüktür. Yani anasını ağlatıyor yakıtın.
Mi Note 10 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.